background img
banner
banner

Νέος πρόεδρος του Κεραυνού ο Δημήτρης Καμπέρης

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καμπέρη που είναι ο νέος πρόεδρος του Κεραυνού Αιγίου, θέση που αναλαμβάνει για πρώτη φορά στις σχεδόν 3,5 δεκαετίες που βρίσκεται στο σύλλογο! Ο Δημήτρης Καμπέρης είναι το παλαιότερο μέλος στη διοίκηση. Επί σειρά ετών αντιπρόεδρος και “δεξί χέρι” του αείμνηστου Χάρη Μπόγδανου, έχει ζήσει την ομάδα από την Α2 Εθνική μέχρι το τοπικό.

Μιλώντας στo Protionline.gr τόνισε ότι ο Κεραυνός θα είναι και φέτος δυνατός και όπως κάθε χρονιά στόχος είναι ο τίτλος και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.

“Μπορεί να παρατηρήθηκε μια καθυστέρηση στο κλείσιμο του ρόστερ σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές αλλά σχεδόν ολοκληρώθηκε και η ομάδα θα παρουσιάζεται σε κάθε αγώνα όλο και καλύτερη. Λέω σχεδόν, γιατί είμαστε πολύ κονΤά σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή που ευελπιστούμε πως θα έχει ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι δημιουργείται μία ισχυρή ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο”.

Αγιασμός στον Κεραυνό Αιγίου

Ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σεζόν τελέστηκε στον Κεραυνό Αιγίου την Παρασκευή (11/10), λίγο πριν την προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες της ομάδας, το προπονητικό τιμ και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής το νέο πρόεδρο Δημήτρη Καμπέρη. “Παρών” ήταν και φέτος ο πατήρ Νικόλαος Παπαδόγιαννης, ο οποίος, μετά την τέλεση του μυστηρίου ευχήθηκε υγεία και πολλές νίκες στους ανθρώπους της ομάδας


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr