background img
banner
banner

Ομάδα… δυνατή για τον Τάκη Βασιλείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 31 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ

Τον… δρόμο για την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του, άνοιξε για τον υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Τάκη Βασιλείου, η πρώτη συνάντηση στελεχών και φίλων της παράταξής του, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Την Κυριακή έγιναν γνωστά τα πρώτα 31 ονόματα υποψηφίων επιμελητηριακών συμβούλων με την παράταξη που αναμένεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στα επιμελητηριακά πράγματα το επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για τριάντα έναν εμπόρους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, υποψήφιους στα τρία τμήματα του φορέα, οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως γνωστοί στην τοπική κοινωνία, με αξιόλογη δράση στους τομείς που δραστηριοποιούνται, έντιμοι αλλά και με διάθεση προσφοράς. Κάποιοι από αυτούς είχαν υπάρξει και στο παρελθόν υποψήφιοι για το Επιμελητήριο Αχαΐας ή μέλη άλλων παρατάξεων, ενώ υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που ασχολούνται για πρώτη φορά.

Τους εμπνέει ο επικεφαλής

Κοινό στοιχείο τους είναι ακόμη ότι βλέπουν στο πρόσωπο του Τάκη Βασιλείου τον άνθρωπο που μπορεί όχι μόνο να αναγεννήσει το Επιμελητήριο Αχαΐας αλλά και να το καταστήσει πρωταγωνιστή στην προσπάθεια για την ανάπτυξη νέων ή τη βελτίωση υπαρχόντων προϊόντων και υπηρεσιών, για τον σχεδιασμό δράσεων που θα συνθέτουν αποτελέσματα, στοχεύοντας στην απάλειψη αδυναμιών και στην αξιοποίηση τοπικών χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων.

Σχολιάζοντας στο Protionline.gr τις πρώτες 31 υποψηφιότητες που ανακοίνωσε η παράταξή του, ο κ. Βασιλείου επισήμανε: ΄΄Είναι από τους πρώτους ανθρώπους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μας. Είναι έμπειροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες, αλλά και νέοι άνθρωποι που θέλουν να ασχοληθούν. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα με πολλές ιδέες, με διάθεση συνεργασίας. Ένα πρώτο δείγμα ενός διαφορετικού ψηφοδελτίου που αφενός παρουσιάζει μία δυναμική και αφετέρου μία αισιοδοξία ότι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα΄΄. Επιπλέον, ο επικεφαλής της παράταξης δήλωσε ιδιαιτέρως ικανοποιημένος που κατάφερε να εμπνεύσει τους υποψηφίους να συμπαραταχθούν και να πορευτούν μαζί του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι μαζί μπορούν να καταφέρουν πολλά!

Το επόμενο διάστημα τα υπόλοιπα ονόματα

Είναι προφανές ότι ο κ. Βασιλείου προχώρησε στην ανακοίνωση των μισών από τους 62 τουλάχιστον υποψηφίους που υποχρεούται να έχει ένα ψηφοδέλτιο για να λάβει μέρος στις επιμελητηριακές εκλογές, σκοπεύοντας το επόμενο διάστημα σε σταδιακή ανακοίνωση και των υπολοίπων ονομάτων.

Παρατηρεί επίσης κανείς ότι μεταξύ των 31, υπάρχουν και αρκετές γυναίκες που απαιτούνται από την ποσόστωση. Υπενθυμίζεται πως το Επιμελητήριο έχει 31 έδρες: 11 στο εμπόριο, 9 στη μεταποίηση και 11 στις υπηρεσίες.

Επιπλέον, ο κ. Βασιλείου έχει δημιουργήσει και ένα επιτελείο αξιόλογων συνεργατών που στηρίζουν την παράταξη και είναι υπεύθυνοι για τον εκλογικό αγώνα, οι οποίοι αναλαμβάνουν τον ρόλο να προωθήσουν το ψηφοδέλτιο, τις ιδέες του επικεφαλής και των υποψηφίων του καθώς και τις θέσεις του συνδυασμού.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ TAKH ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ “ΠΑΛΛΑΔΙΟ”
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΣΙΑ ΚΔΑΠ
ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΓΟΥ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΎΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΝΟΠΟΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ
ΚΑΒΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ- ΕΜΠΟΡΙΟ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
ΚΟΡΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ
ΚΟΣΣΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ
ΛΑΤΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
ΛΥΚΟΚΑΠΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΥΛΙΚΕΙΟ
ΜΑΝΕΤΑΣ ΝΙΚΟΣ ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΠΙΤΣΑΡΙΑ
ΜΑΡΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΜΑΡΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ
ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΦΕ
ΜΠΟΔΙΩΤΗΣ ΒΑΣOΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ – CATERING
ΝΤΕΡΕΚΗ ΝΟΥΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΑΝΝΑ ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΙΟΥΧΩΝ
ΡΕΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΤΣΑΓΡΗ – ΚΟΥΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΤΣΟΥΜΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ/ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΨΑΡΙΑΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr