background img
banner
banner

Ο Οκτώβριος των 50 χρόνων της Ν.Δ.!

Του ΓΙΑΝΝΗ Σ. ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Συμπληρώνονται στις 4 Οκτωβρίου 50 ολόκληρα χρόνια από την 4η Οκτωβρίου του 1974: Την ημερομηνία αυτή, στην αυγή της Μεταπολίτευσης κυκλοφόρησε- δημοσιεύθηκε η Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος της «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» από τον αρχηγό της Κωνσταντίνο Καραμανλή, ήδη πρωθυπουργό από τις 24 Ιουλίου, με την πτώση της χούντας. Έτσι λοιπόν, η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ., ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα διοργανώνουν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 μεγάλη εορταστική εκδήλωση έξω από την ιστορική έδρα της παράταξης στην «Ρηγίλλης»! Προφανής και ο συμβολισμός: Η Ν.Δ. τιμά τις ρίζες της, τις ιστορικές καταβολές της, την ιδεολογία της! Και αγωνίζεται για τη χώρα, από τότε έως σήμερα…

Και τιμά τους προηγούμενους αρχηγούς της, αρκετοί εκ των οποίων- οι περισσότεροι- τιμήθηκαν από τον ελληνικό με το αξίωμα του πρωθυπουργού.

Όμως και στις 7 Οκτωβρίου στην Πάτρα θα γίνει μια εορταστική εκδήλωση, σε αχαϊκό επίπεδο, με κεντρική ομιλήτρια την ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, αδελφή του πρωθυπουργού, κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και πρώην σύζυγο του άδικα δολοφονημένου δημοκράτη Παύλου Μπακογιάννη.

Και τέλος η δική μας Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.ΤΟ.) ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ σε λίγες μέρες, στις 16 Οκτωβρίου διοργανώνει μεγάλη επετειακή εκδήλωση για να τιμήσει και εορτάσει τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας!

Όσοι πιστοί προσέλθετε. Έτσι, Αθήνα, Πάτρα και Αίγιο είναι πρωτοπόρες πόλεις στους εορτασμούς αυτής της σημαντικής επετείου!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr