background img
banner
banner

Πληθαίνουν οι συμμετοχές για το «6ο Rally Regularity Monte Vostitsa»

ANAMENETAI NEO ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ

Πέντε ημέρες απέμειναν για τον αγώνα ακριβείας ιστορικών αυτοκινήτων “6ο RALLY REGULARITY Monte Vostitsa”, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην πόλη του Αιγίου και με διαδρομές μέσα από την Ακράτα, τη λίμνη Τσιβλού, τα Καλάβρυτα, την Αγία Λαύρα, τους Πετσάκους, την Πλατανιώτισσα, τα Μπουφούσκια. Η ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοίνωσε κάποιες από (τις πολλές) συμμετοχές, που είναι: Ένα πρωταγωνιστικό πλήρωμα για ακόμη μία φορά στον αγώνα. Το δίδυμο των Ασημάκη Σωτηρόπουλου – Ευθύμιου Σουφρίλα θα συμμετάσχουν στο 6ο RALLY REGULARITY Monte Vostitsa – ΑΛΜΑ ΑΙΓΙΟΥ.

Σταθεροί στο ετήσιο ραντεβού οι Πλέγας Ηλίας και Βασίλης με το… αγριεμένο BMW 02 του 1967.

Ένα…ραλλυτζίδικο γαλλικό αυτοκίνητο και ένα δυναμικό αγωνιστικό πλήρωμα. Ο λόγος για τους Βλασταρά Κωνσταντίνο και Χασιώτη Φάνη και το Renault Clio Williams του 1992 (φωτό). Έτοιμοι και αποφασισμένοι για το φετινό δυνατό Μonte Vostitsa.

Ακόμα ένα όμορφο ιταλικό αυτοκίνητο του 1978. Ο λόγος για το επιθετικό Lancia Beta Montecarlo με τους Σταμούλη Ιάκωβο και Σταμούλη Αργυρώ.

Ένα NISSAN CHERRY του 1985 με τους Αιγιώτες Μέρμηγκα Δημήτρη και Μιχάλη, πατέρας και γιος σε μία ακόμη συναρπαστική βόλτα στα βουνά της Αιγιάλειας και Καλαβρύτων. Οι περσινοί νικητές του Monte Vostitsa θα είναι πάλι παρόντες! Ο λόγος για τους Φαρμάκη Κυριάκο / Αθανασοπούλου Μαρία με το λευκό Volvo 122s Amazon 1963 Cat F.

Την αρχή των συμμετοχών έκαναν οι Τριαντάφυλλος Μαργέτης και Μαίρη Μαργέτη στην κατηγορία J1 με BMW 518i E28 TURBO.

Ο σπουδαίος αγώνας πραγματοποιείται ύστερα από έγκριση της Ομοσπονδίας ΟΜΑΕ και αποτελεί τον πέμπτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος RALLY REGULARITY Ιστορικών αυτοκινήτων. Πρόκειται για μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση Πρωταθληματικού επιπέδου που θα γίνει στην Αιγιάλεια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr