background img
banner
banner

Σπουδαία εμφάνιση η Αιγείρα / Ακράτα και νίκη 1-0 το Πάτραι | ΦΩΤΟ

Σπουδαία νίκη της Αιγείρας / Ακράτας στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στο Πάτραι. Μια νίκη που σημειώνεται για πρώτη φορά από τους γηπεδούχους με αντίπαλο το Πάτραι.

Καλύτερα πατήματα και συγχρονισμό στις γραμμές του είχε το Πάτραι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, τις ευκαιρίες όμως και το γκολ το έκανε η Αιγείρα / Ακράτα.

Πριν κερδίσει το πέναλτι ο Σκούτας από τον Λεγάτο και το κάνει γκολ ο Μαγγίνας, οι γηπεδούχοι είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα. Στο 30΄ με την κεφαλιά άουτ του Ασπρούκου από την μικρή περιοχή και στο 33΄ το σουτ του Βιλανάκη στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Ασπρούκος πλάσαρε άουτ.

Από το Πάτραι καλύτερη ευκαιρία στο α΄ ημίχρονο ήταν το πλασέ του Σουγλέρη στο 23΄ που μπλόκαρε ο Ντόι.

Καλό β΄ ημίχρονο η Αιγείρα / Ακράτα

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της επανάληψης για την ομάδα του Βασίλη Μπαλατή, που είχε σουτ του Ασπρούκου στο 52΄ και απέκρουσε ο Γεωργόπουλος.

Στο 60΄ ο Βιλανάκης ζήτησε να υποδειχθεί η ανατροπή του στην αντίπαλη περιοχή από τον Λεγάτο.

Στο τελευταίο 15λεπτο η Αιγείρα / Ακράτα φρόντισε περισσότερο τα μετόπισθεν για να κρατήσει το 1-0.

Τα κατάφερε με τον Ντόι να προλαβαίνει με έξοδο τον Λαλούση στο 77΄, ενώ στο 90+3΄ απέκρουσε σωτήρια το βολέ του Σουγλέρη.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης (82΄ Ευφραιμόπουλος), Παπαδόπουλος, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Σανδραβέλης, Σκούτας, Παπαγεωργίου (82΄ Κοπζάρου), Μανέτας, Βιλανάκης (75΄ Δήμας), Ασπρούκος

Πάτραι: Γεωργόπουλος, Στανής, Μπακάλης (59΄ Δημόπουλος), Δραγούτης, Γιαννακούρας, Λεγάτος, Μητρόπουλος (46΄ Γαβριήλ), Τασσόπουλος (59΄ Λαλούσης), Σουγλέρης, Χουσελάς (46΄ Γερογιάννης), Μαστραντωνάκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr