background img
banner
banner

Πέθανε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος σε ηλικία 67 ετών

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Χωρίς προηγούμενο εξελίχθηκε το δράμα στον δήμο Αιγιαλείας, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Ο δήμαρχος ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου ότι για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε θα χρειαστεί να λείψει για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο.

Είχε προγραμματίσει με την οικογένειά του να φύγουν την ερχόμενη Τρίτη για το Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένη κλινική.

Η κατάσταση της υγείας του όμως  ήταν τόσο σοβαρή που τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και διεκομίσθη εκτάκτως στο νοσοκομείο του Ρίου. Διασωληνώθηκε μετά την εγκεφαλική αιμορραγία.

Η σταθερά αρνητική κατάσταση της υγείας του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου άλλαξε, όταν όντας διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, άρχισε να υποτροπιάζει, παρουσιάζοντας πολύ χαμηλή αρτηριακή πίεση. Η άσχημη εξέλιξη ενέτεινε την αγωνία των οικείων του, των δεκάδων φίλων και συνεργατών του που είχαν κατακλύσει το νοσοκομείο, ελπίζοντας πλέον μόνο στο θαύμα.

Τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 12:15 στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών σε ηλικία 67 ετών.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 14:00 στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Αιγίου

Ο δήμαρχος των ρεκόρ

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ήταν δήμαρχος Συμπολιτείας για 12 χρόνια 1999-2010. Έθεσε υποψηφιότητα για τον ενιαίο δήμο Αιγιαλείας το 2010 αλλά έμελλε να καταλάβει τη θέση 9 χρόνια μετά, κερδίζοντας τις δημοτικές εκλογές του 2019.

Διοίκησε το δήμο Αιγιαλείας χωρίς πλειοψηφία για 3,5 χρόνια λόγω του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής, κέρδισε όμως για δεύτερη φορά τις εκλογές το 2023  και είχε μπροστά του 5 χρόνια διακυβέρνησης με ισχυρή πλειοψηφία.

Πριν συμπληρώσει όμως τον πρώτο χρόνο της νέας διακυβέρνησης ο Θεός είχε άλλα σχέδια.

Ανακοίνωση Δήμου Αιγιαλείας για τον αδόκητο θάνατο του Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου

Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Καλογερόπουλο ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα την 11η Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Αποχαιρετούμε τον πρώτο δημότη της πόλης μας.

Τον άνθρωπο που οραματίστηκε, που αγωνίστηκε, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας. Τον άνθρωπο που πριν από έναν χρόνο ακριβώς πανηγύρισε την πρώτη φορά που εκλέχθηκε Δήμαρχος στην Αιγιάλεια, για δεύτερη συνεχή θητεία.

Αποχαιρετούμε τον δικό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr