background img
banner
banner

…Αγκαλιές

Από τις αγκαλιές πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο, γρήγορα πήγαμε στα …αγκαλιάσματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των ομάδων: Θύελλα Αιγίου και Κεραυνός Αγίου Βασιλείου. Η γιορτινή ατμόσφαιρα με μουσικές και «Τσιρλίντερς», κατέληξε σε εχθρική, με άγριες συμπεριφορές, συμπλοκές, αποβολές και τους φιλάθλους να μιμούνται τα τεκταινόμενα στον αγωνιστικό χώρο, στήνοντας το δικό τους ντροπιαστικό …πανηγύρι.

Ο διαιτητής Φωκάς με τους βοηθούς του, δεν είχαν που την κεφαλήν …κλίναι. Τα πεδία …μάχης γενικεύτηκαν, η ατμόσφαιρα παρέμεινε σε πολλά …βολτ ηλεκτρισμένη, μέχρι να κατεβούν οι …ασφάλειες και να πέσουν οι πρώτες κόκκινες από το τσεπάκι του Αλέξανδρου Φωκά.
Μέσα στον γενικό πανικό, δεν απουσίασαν από την φασαρία οι εικονιζόμενοι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διεκδικήσει ο καθένας τα δικαιώματα για την δική του ομάδα.

Συμπαίκτες παλαιότερα στον Παναιγιάλειο, αντίπαλοι στο παιχνίδι του Σαββάτου, ξέχασαν παλαιότερες φιλίες και συνεργασίες, θόλωσαν από το κακό …συναπάντημα του αγωνιστικού χώρου, την …πλήρωσε τελικά με αποβολή ο Τάκης Παπαδόπουλος.
Δίπλα του οι: Νίκος Διαμαντόπουλος, Σάκης Ζαφειρόπουλος και Ανδρέας Λαζανάς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr