background img
banner
banner

Μια μεγάλη σκακιστική εκδήλωση διοργανώνει την Κυριακή στο Αίγιο ο Α.Σ.Ο. Αιγιαλείας

ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ VOSTIZZA PSITOCAFE ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ

Ένα σημαντικό σκακιστικό τουρνουά, μία πραγματική γιορτή Σκακιού διοργανώνει την Κυριακή 16 Ιουνίου ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Αιγιαλείας (Α.Σ.Ο.Α.) στο Vostizza Psitocafe, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων του Αιγίου.

Θα λάβουν μέρος οι αθλητές του Α.Σ.Ο.Α ως οικοδεσπότες, αθλητές από τα σχολεία της Αιγιαλείας που προπονεί ο Νίκος Νικολακόπουλος, αθλητές από την Δυτική Ελλάδα και από τα Ιόνια Νησιά, και θα παραβρεθούν εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 10.30 το πρωί με την επιβεβαίωση των συμμετοχών, οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11.30 και στις 2.30 το μεσημέρι θα ακολουθήσουν οι απονομές στους νικητές.
Εκτός από τα μετάλλια, θα μοιραστούν μπλουζάκια του συλλόγου σε όλους τους αθλητές ενώ θα υπάρξει και μία ακόμη προσφορά για όλες τις οικογένειες.

Μετά τον τρίτο γύρο θα γίνει διάλλειμα 15 λεπτών με προσφορά τοστ και νερό στους αθλητές Θα πάρουν μέρος παιδιά και από άλλους συλλόγους του Αιγίου θα παραβρεθούν φορείς και πλήθος κόσμου και αναμένεται μία μεγάλη γιορτή του σκακιού που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Επίσκεψη και επιμόρφωση στο 5ο Νηπιαγωγείο Αιγίου

Στα πλαίσια της ακόμη μεγαλύτερης διάδοσης του σκακιού στα παιδιά προσχολικής ηλικίας, πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Νικολακόπουλος, ιδρυτής και προπονητής του Α.Σ.Ο.Α. επισκέφτηκε το 5ο Νηπιαγωγείο Αιγίου. Η προϊσταμένη ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Νηπιαγωγείου Αιγίου ευχαριστούν Θερμά τον Νίκο Νικολακόπουλο, πιστοποιημένο εκπαιδευτή /δάσκαλο ΣΚΑΚΙ, για την ενδοσχολική επιμόρφωση των μαθητών όλων των τμημάτων στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και του Πολιτιστικού Προγράμματος και προσβλέπουν σε νέα μελλοντική συνεργασία.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr