background img
banner
banner

Δέκα ανεμιστήρες στο 2ο ΓΕΛ από την αντιδημαρχία Παιδείας

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Με δέκα ανεμιστήρες προμήθευσε το 2ο Γενικό Λύκειο Αιγίου η αντιδημαρχία Παιδείας δήμου Αιγιαλείας, τους οποίους εγκατέστησε το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουνίου, δεδομένου ότι το εν λόγω σχολείο λειτουργεί και ως εξεταστικό κέντρο για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Μάλιστα, στο σχολείο μετέβη ο ίδιος ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Ελευθεριώτης και παρέδωσε το υλικό στον διευθυντή Γιώργο Αγγελόπουλο.

Τον κ. Ελευθεριώτη βοήθησαν στο έργο της συναρμολόγησης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας Λεωνίδας Θεοφανόπουλος και ο βοηθός γραμματέα της Ένωσης, Φώτης Βασιλείου.

΄΄Ήταν η τελευταία ημέρα των πανελλαδικών αλλά δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τους μαθητές χωρίς ανεμιστήρες, ειδικά σε αυτό το σχολείο που στεγάζεται σε λυόμενες αίθουσες΄΄, ανέφερε στο Protionline.gr ο κ. Ελευθεριώτης, προσθέτοντας: ΄΄Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις ώστε οι μαθητές να έχουν μία άλλη ποιότητα στους χώρους εκπαίδευσης΄΄.

Βεβαίως, οι ανεμιστήρες θα παραμείνουν στο σχολείο για μελλοντική χρήση.

Την ίδια στιγμή, σε ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων ανέφερε: «Στις επάλξεις από νωρίς το πρωί, ο πρόεδρος Λεωνίδας Θεοφανόπουλος και μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Αιγιαλείας μαζί τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτριο Ελευθεριώτη, για να συναρμολογήσουμε και να τοποθετήσουμε, ανεμιστήρες, ώστε να προλάβουμε να “δροσίσουμε” το 2ο ΓΕΛ και να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Όλοι μαζί ως μια “ΕΝΩΣΗ”. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr