background img
banner
banner

Αναζητά «συμπαίκτες» ο Ανδρικόπουλος

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ» ΣΤΙΣ 18:00 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Το ραντεβού για την κρίσιμη 2η Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου πριν την νέα αγωνιστική σεζόν 2024-25 έχει οριστεί για το Πολιτιστικό Κέντρο Γεώργιος Παππάς (παλιό Νοσοκομείο) την Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 6:00 το απόγευμα.

Δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα στην πρώτη Γενική Συνέλευση και αυτό το κακό προηγούμενο έρχεται να προβληματίσει τον φίλαθλο κόσμο του Αιγίου, που έδωσε δυναμικό παρόν και αναμένεται να το επαναλάβει σήμερα.

Αν υπήρξε κάποια αχτίδα φωτός στην προηγούμενη, ήταν η παρουσία του αντιπροέδρου Θάνου Ανδρικόπουλου, ο οποίος έδειξε να πείθεται από το κοινό να παραμείνει στο ΔΣ και σε μια κατηγορία μεγάλων απαιτήσεων όπως είναι η Γ΄ Εθνική. Οπότε είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται και στη σημερινή Γενική Συνέλευση.

Εκείνο που άφησε να εννοηθεί την προηγούμενη φορά ο Θάνος Ανδρικόπουλος, είναι να υπάρχουν καλοί «συμπαίκτες» στη διοίκηση και άτομα που θα καλύπτουν άξια τις θέσεις τους, τρέχοντας ο καθένας από το πόστο για τις ανάγκες του Παναιγιάλειου.

Παραμένουν στην Γ΄ Εθνική οι «4» των μπαράζ – Δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο

Η προσφυγή των τεσσάρων ομάδων (της Νίκη Ευκαρπίας, του Αστέρα Πετριτή, του ΑΕΡ Αφάντου και της Προοδευτικής) που απαίτησαν την ματαίωση των αγώνων μπαράζ παραμονής στην Γ΄ Εθνική, έγινε τελικά δεκτή και αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην κατηγορία.

Τα σωματεία συγχάρηκαν τον Αιγιώτη εκπρόσωπό τους Αργύρη Λίβα για την επιτυχή έκβαση της προσφυγής τους, αποφεύγοντας το ρίσκο του υποβιβασμού σε μια χρονική στιγμή που μόνο για τέτοιου είδους αγώνες δεν επιτρέπεται.

Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.
Δέχεται την προσφυγή και ακυρώνει την από 5-6-2024 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ως προς το σκέλος της με το οποίο επικυρώνεται το υπ’ αριθμ. 15/13-5-2024 πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης για την παραμονή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, που είχαν οριστεί να διεξαχθούν στις 16-6-2024 και ώρα 17:00, με το από 6-6-2024 έγγραφο της Διεύθυνσης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».

Μπαίνουν πολλά εμπόδια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο – Ποια ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής μας μπήκαν στο Μητρώο

Καλοκαιρινές περιπέτειες περιμένουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, αφού ύστερα από την ένταξή τους στο Μητρώο με τις αλλαγές που έχουν προκύψει, όπως με το ΑΜΚΑ των ποδοσφαιριστών, έχουν να αντιμετωπίσουν κι άλλα ιδιαίτερα σημαντικά θέματα.

Αν δηλαδή παρθεί σαν τελική απόφαση για τα σωματεία όλων των ερασιτεχνικών κατηγοριών να έχουν στην τεχνική τους ηγεσία προπονητή με δίπλωμα UEFA B, κάτι που μέχρι τώρα ίσχυε μόνο στην Α΄ κατηγορία, θα δημιουργηθεί χάος.

Δεν φτάνουν τα τόσα οικονομικά προβλήματα που κατατρέχουν τις διοικήσεις, φανταζόμαστε τώρα ομάδα Γ΄ κατηγορίας να ψάχνει για προπονητή με το συγκεκριμένο δίπλωμα, με σύμβαση εργασίας που να έχει κατατεθεί στην Εφορία, με όλα τα άλλα παρελκόμενα που θα χρειαστούν.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ κάνει προσπάθεια να μην ισχύσουν τα ανωτέρω τουλάχιστον στην Γ΄, αλλά και κατά προέκταση στη Β΄ κατηγορία.

Βάλσαμο η παράταση για το Μητρώο

Τέλος Αυγούστου πήγε η προθεσμία για την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων και δικαιολογιών στα σωματεία για την επανεγγραφή τους στο Μητρώο της ΓΓΑ.
Από την περιοχή μας είχαν ολοκληρώσει το φάκελο με όλα τα ζητούμενα από την πρώτη προθεσμία που είχε ανακοινωθεί τα σωματεία:
Παναιγιάλειος, Αβυθος, ΑΕ Αιγίου, ΑΟ Αιγίου, Αχιλλέας Καμαρών, Θύελλα Αιγίου, Φλόγα Ροδιάς, Λύκοι.

Κίνδυνος για διαγραφές σωματείων

Η ΓΓΑ προτίθεται να προχωρήσει σε διαγραφή σωματείων, τα οποία απέχουν αρκετά χρόνια από την ενεργό δράση. Φυσικά ανάμεσα σε αυτά έχουμε και ομάδες που κάποτε είχαν γράψει ιστορία στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά τώρα για διάφορους λόγους έχουν παραμείνει στα …αζήτητα.
Αυτή η κίνηση μπορεί να κινητοποιήσει τουλάχιστον σωματεία με χρόνια ιστορίας, να προλάβουν να σώσουν την παρτίδα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr