background img
banner
banner

Παραμένει στα περασμένα μεγαλεία ο Παναιγιάλειος

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ  Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Γενικό το κακό στην περιοχή μας. Αυτό δείχνουν οι στατιστικές, οι παραγγελίες στις επιχειρήσεις, το σταθερά αναξιοποίητο κομμάτι του τουρισμού και πώς να πάει καλά ο Παναιγιάλειος;
Η υγεία σε κάθε περιοχή ξεκινά από μια βαθιά εξερεύνηση στη λειτουργία όλων των κλάδων οικονομίας. Όταν υπάρχει στασιμότητα στην αγορά με την φτώχια να παίρνει διαστάσεις, δύσκολα θα είναι τα πράγματα και για την πρώτη ομάδα της πόλης μας.

Τα δυο τελευταία χρόνια το οικονομικό βάρος του Παναιγιάλειου Γυμναστικού Συλλόγου, σηκώθηκε από την περιοχή της Αθήνας, με στυλοβάτη τον Δημήτρη Ανδριόπουλο, που έχει καταγωγή από το Αίγιο και το πονάει, μαζί με την οικογένεια Ανδρικόπουλου.

Έμεινε δύσκολα στην Γ΄ Εθνική ο Παναιγιάλειος, παρά το μεγάλο ποσό που σπαταλήθηκε και λογικά θα μπορούσε να χαραχτεί με αυτό μια καλύτερη αγωνιστική πορεία.
Λύση προσωρινή όμως. Οι υποδομές παραμένουν ανύπαρκτες, το χρέος όλο και μεγαλώνει, κρατώντας σε απόσταση τους υποψήφιους για την ανάληψη της διοίκησης.

Πόσο είναι το χρέος;

Στην πρώτη Γενική Συνέλευση αναφέρθηκε ένα χρέος στον ερασιτέχνη Παναιγιάλειο και συγκεκριμένα το ποσό των 468.000 ευρώ. Κάποιο επίσημο έγγραφο δεν υπήρχε για το πόσο ακριβώς μπορεί να είναι αυτό.

Επίσης κανείς δεν αναρωτήθηκε σε πόσες δόσεις μπορεί να εξοφληθεί.

Εκείνο που έμεινε άγνωστο, είναι αν μπορεί να γίνει άλλη ρύθμιση αφού η πρώτη που είχε ξεκινήσει σταμάτησε;

Και γιατί σταμάτησε; Εφ΄ όσον οι μηνιαίες καταθέσεις ήσαν μικρές και μπορούσαν να καλύψουν μόνο ποσό από τους τόκους, χωρίς όμως να μειώνουν το κεφάλαιο χρέους.

Σε πόσες δόσεις μπορεί να εξοφληθεί σήμερα το χρέος Παναιγιάλειου;

Δυστυχώς εδώ τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τα καλά.

Στην αρχή σου δινόταν η ευκαιρία να το καλύψεις με 120 δόσεις, μετά πήγε στις 72, στις 48 και τώρα στις 24.

Από ότι λέγεται σε δυο – τρεις μήνες περίπου θα πάει στους 48.

Θα πρέπει λοιπόν να περιμένει κανείς τον Οκτώβρη, στην περίπτωση που βρεθεί κάποιος μεγάλος επενδυτής και έρθει σωτήρας στο Αίγιο.

Και τι θα γίνει όμως μέχρι τον Οκτώβριο αφού οι διαδικασίες για την περίοδο 2024-25 θα κυλούν κανονικά και θα πρέπει η νέα διοίκηση να αποφύγει το μπλέξιμο όταν ζητήσει ασφαλιστική ενημερότητα;

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο οικονομικός απολογισμός

Απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστεί μια νέα διοίκηση, παραμένουν ακόμα άγνωστα. Ο καθείς ενδιαφερόμενος το πρώτο που θα ζητήσει είναι ο οικονομικός απολογισμός του Παναιγιάλειου.
Είναι σε όλα του εντάξει το Αιγιώτικο Σωματείο; Εξόφλησε προπονητές, παίκτες, τρίτους και όποιους άλλους είχε συνάψει οικονομική συμφωνία;
Επίσης με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν υπάρχει έδρα που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Παναιγιάλειος που να τηρεί όλα τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής.

Βασανιστικά ερωτήματα για το μέλλον του ΠΓΣ

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά ερωτήματα που παραμένουν άλυτα από την μια και από την άλλη θέτουν ανυπέρβλητα εμπόδια για μια λύση της προκοπής σε ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο και γενικότερα σε μια οποιαδήποτε άλλη προοδευτική λύση.

Ο χρόνος κυλά. Στις 6 Σεπτεμβρίου η προσωρινή διοίκηση έχει δηλώσει ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος της, αφού ούτε νομικά θα είναι σε θέση να συνεχίσουν.
Τι θα γίνει αν η κατάσταση παραμείνει μέχρι τότε ως έχει;


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr