background img
banner
banner

Το σύνολο του τριμήνου δείχνει μείωση κλοπών

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί για μία εβδομάδα να παρατηρήθηκε έξαρση διαρρήξεων σε σπίτια της περιοχής, τα γενικά στατιστικά στοιχεία ωστόσο, δείχνουν πως η εγκληματικότητα τέτοιου είδους, βαίνει μειούμενη και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την κατάσταση κάποιων χρόνων πριν. Μάλιστα, από πλευράς Ασφάλειας Αιγιαλείας εκφράζεται η εκτίμηση πως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο Protionline.gr ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας Ιορδάνης Μαγειράκης, ΄΄είναι γεγονός ότι υπήρξε μία εβδομάδα στο τρίμηνο που κατεγράφησαν κάποια περιστατικά, ωστόσο αυτό δεν μαρτυρά αύξηση των κλοπών. Το τελευταίο τρίμηνο οι κλοπές σε σπίτια στην περιοχή ήταν 23 όταν πέρυσι, το αντίστοιχο χρονικό διάστημα ήταν 108. Η εβδομάδα που σημειώθηκαν απανωτές διαρρήξεις ήταν από τις 8 ως τις 14 Ιουνίου και από τις 23 κλοπές σε όλο το τρίμηνο, εντός της εβδομάδας αυτής καταγράφηκαν οι 12. Στατιστικά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε αύξηση, όταν τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πολλαπλάσια συμβάντα΄΄. ΄΄Το θέμα των κλοπών θεωρείται κατά κάποιο τρόπο, ρυθμισμένο στην Αιγιάλεια. Η ανησυχία όλων μας είναι μη βρεθούμε στα νούμερα του παρελθόντος΄΄, προσθέτει ο διοικητής.

Στατιστικά κλοπών

Το διάστημα Ιανουάριος – Φεβρουάριος – Μάρτιος του 2024 σημειώθηκαν στην Αιγιάλεια 69 διαρρήξεις. Αντίστοιχα, το ίδιο διάστημα του 2023 είχαν γίνει 73 διαρρήξεις.

Το τρίμηνο Απρίλιος – Μάιος – Ιούνιος του 2024 (μέχρι σήμερα) έχουν καταγγελθεί 23 διαρρήξεις, ενώ τον Απρίλιο – Μάιο και Ιούνιο του 2023 είχαν σημειωθεί 108 περιστατικά διαρρήξεων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr