background img
banner
banner

Σε μια …θυελλώδη εκδήλωση στο γήπεδο Πλαστήρα | ΦΩΤΟ

Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ

Το γήπεδο Πλαστήρα «κόπηκε» στα τέσσερα και η …παράσταση ξεκίνησε. Γονείς εναντίον τέκνων με μεγάλες μάχες για την επικράτηση ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες των Κ16 και Κ14.
Πατεράδες ακόμα και μαμάδες προσπαθούσαν να πάρουν το αποτέλεσμα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που κοίταζαν όμως την ομάδα τους, χωρίς να κάνουν την χάρη για πανηγυρισμούς στους γονείς τους.

Στα μικρότερα τμήματα οι «μπαμπάδες» περισσότερο πρόσεχαν να μην …πατήσουν τα παιδάκια, παρά να πάρουν τη νίκη από έναν υποδεέστερο αντίπαλο.
Μια πανδαισία χρωμάτων και πολύπλοκων φάσεων έδωσε μια ξεχωριστή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο του Πλαστήρα, με τη μάχη να κρατά μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Απονομές μεταλλίων σε όλους τους αθλητές

Με τα κύπελλα των φετινών επιτυχιών να αστράφτουν τοποθετημένα σε ευδιάκριτο χώρο, οι υπεύθυνοι της Θύελλας Αιγίου ξεκίνησαν να μοιράζουν τα μετάλλια στους νεαρούς αθλητές, οι οποίοι με τη σειρά τους τα …φόρεσαν στο λαιμό των γονιών τους.

Στον αγωνιστικό χώρο MVP οι αθλητές, στην κοινωνία οι γονείς αφού όλα ξεκινούν από αυτούς για να φτάσει το παιδί να αγωνίζεται στα γήπεδα.

Με χορό και φαγοπότι έκλεισε η γιορτή της ακαδημίας

Μετά από τόσο παιχνίδι και προσπάθεια ήρθε η ώρα για την αναπλήρωση θερμίδων. Γι’ αυτό είχε προνοήσει με τον καλύτερο τρόπο η διοίκηση της Θύελλας Αιγίου, καλύπτοντας όλα τα γούστα των παριστάμενων.

Ψητά, πίτσες, τυρόπιτες, άλλα αλμυρά και πολλά γλυκά με αναψυκτικά υπήρχαν με το παραπάνω και για …περίσσευμα.
Ευχαριστίες στο ζαχαροπλαστείο “Fresh” για τα υπέροχα γλυκά, στον Νίκο Καραμπούλα που …κάηκε για να βγάλει όλα τα ψητά σωστά και στην ώρα τους, καθώς και στο αρτοποιείο Γιάννη Σαλαμούρα για τον άρτο, τα σφολιατοειδή και τις πίτσες.

Κυριάκος Αθανασίου: «Από τις δυνατότερες της Αχαΐας η ακαδημία μας»

Δεν γινόταν να μην ήταν ικανοποιημένος από αυτή την μεγάλη γιορτή ο Κυριάκος Αθανασίου. Ο προπονητής της Θύελλας φρόντιζε όλες τις τελευταίες μέρες για να έρθει αυτή η επιτυχημένη από κάθε άποψη εκδήλωση και δήλωσε στο Protionline.gr: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την πρώτη ομάδα μας στην Α΄ κατηγορία. Δεν πιάσαμε τον στόχο της παραμονής, αλλά είδαμε τις αδυναμίες μας και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτές ώστε να γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί.
Θετική και πολύ καλή η παρουσία της Ακαδημία μας για άλλη μια φορά στα παιδικά πρωταθλήματα ΕΠΣΑ, έδειξε ότι είναι από τις πιο δυνατές της Αχαΐας.
Υπάρχει συνεχή προσπάθεια καθημερινά στο να δημιουργήσουμε τους αθλητές καλύτερους ανθρώπους. Να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς που μας στήριξαν και μας εμπιστεύτηκαν στο έργο μας, μιας και ήταν μια κοινή προσπάθεια με θετικά αποτελέσματα, ανταποδοτικά προς όφελος των παιδιών της Σχολής μας. Πιστεύουμε ακράδαντα στην σημασία του συγκεκριμένου σκοπού και ιδιαίτερα στο πλαίσιο των οικονομικά δύσκολων περιστάσεων που βιώνουμε όλοι. Όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε τον καθοριστικό ρόλο του Συλλόγου.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr