background img
banner
banner

Βλέπει ρίσκο και με τη νέα διοίκηση ο Γκόφας

“ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ …ΧΩΡΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΥΨΗΛΩΝ ΣΤΟΧΩΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ …ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ”

Στην προηγούμενη συνεργασία του με τον Παναιγιάλειο ο Μίλτος Γκόφας, είχε σώσει την ομάδα εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Με καθοριστικές νίκες στα τελευταία παιχνίδια, απάλλαξε από το άγχος και τον υποβιβασμό το Αιγιώτικο σωματείο. Το Protionline.gr μίλησε με τον γνωστό προπονητή πάνω στο θέμα της ενδεχόμενης συνεργασίας του με τον Παναιγιάλειο:

Για την επιλογή στο πρόσωπό του και την άρνησή του ο Μίλτος Γκόφας είπε: «Η εμπειρία μου με απομακρύνει από ένα τέτοιο ρίσκο να αναλάβω τον Παναιγιάλειο, με τον οποίο είχαμε μια επιτυχημένη συνεργασία στο παρελθόν.
Είναι αλήθεια ότι μου ζητήθηκε (ακόμα και τώρα) από ανθρώπους της νέας διοίκησης να αναλάβω την τεχνική ηγεσία, όμως έβλεπα καθυστέρηση στις εξελίξεις, ίσως και κάποια διαφορετική άποψη για τις μεταγραφές και για το στήσιμο της ομάδας. Είμαι γνωστός και αγαπητός στην περιοχή και έτσι θέλω να παραμείνω, γι’ αυτό και προτιμώ να τεθώ εκτός από αυτή τη συνεργασία.»

Για την τελευταία φορά που είχε επαφή η νέα διοίκηση θυμάται ο γνωστός τεχνικός: «Ηταν την περασμένη Πέμπτη που με πλησίασε για τελευταία φορά η διοίκηση, ενώ παράλληλα δέχτηκα πιέσεις από ανθρώπους της περιοχής, που ήθελαν να μου αλλάξουν γνώμη. Όμως η απόφασή μου είναι αρνητική και τετελεσμένη.
Δεν φοβάμαι, ούτε φοβήθηκα ποτέ σε κανέναν πάγκο, αρκεί να έβλεπα σωστά πράγματα με σταθερή ακολουθία στον αρχικό προγραμματισμό.»

Για τις δικές του προτάσεις απέναντι στη νέα διοίκηση έκανε αναφορά ο Γκόφας: «Είχα προτείνει κάποιους ποδοσφαιριστές από την Πάτρα και γενικότερα από το νομό μας, τους οποίους θα συμπλήρωναν και κάποιοι παίκτες με ποιότητα και εμπειρία στην κατηγορία. Η αρχική καλή θέληση ανάμεσά μας, δεν είχε συνέχεια, αφού όλο και διαφορετικό γινόταν το αρχικό …σενάριο που είχε τεθεί. Δεν φοβάμαι στα δύσκολα, αλλά και δεν συμφωνώ με τις αλλαγές σε ένα βασικό πλάνο, το οποίο μπορεί να έχει συζητήσει εξ’ αρχής προπονητής και διοίκηση.»

Για το τι θα αποφασίσει αν κληθεί να παίξει κάποιο ρόλο στον Παναιγιάλειο, ο Μίλτος Γκόφας ξεκαθάρισε: «Ημουν από την αρχή ανοιχτός να βοηθήσω στα δύσκολα. Να συμπλεύσω σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση με γνωστά μέλη κυρίως από το Αίγιο.
Δεν βλέπω αυτή την στιγμή να …χωράω πουθενά σε ένα πλάνο υψηλών στόχων, όσο το οικοδόμημα του Παναιγιάλειου χτίζεται με άγνωστα υλικά, που ακόμα δεν έχουν πάρει την απαραίτητη …πιστοποίηση.»

Σχετικά με τις δικές του προτάσεις στην τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου αναζήτησε μια λύση ο Μίλτος Γκόφας: «Τι να πω. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Το ρίσκο μόνο μικρό δεν είναι, όσο δεν υπάρχουν δελτία, όσο οι περισσότερες ομάδες έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ τους και ετοιμάζονται για τις προετοιμασίες.
Η διοίκηση μου είχε πει ότι θα ξεκινούσαμε τα εργομετρικά 2-3 Αυγούστου, πως και με τι παίκτες τώρα;
Τα πράγματα δεν είναι απλά. Απαιτείται ταχύτητα με ορθές επιλογές σε όλα τα επίπεδα, για να λειτουργήσει η ομάδα σωστά, με προοπτικές και με κάποια σιγουριά για την παραμονή στην κατηγορία.
Αυτό είναι εν ολίγοις το δικό μου σκεφτικό, χωρίς να είμαι σε θέση να εξαιρέσω άλλες σκέψεις και προοπτικές.»

Για το αν μπορεί η διοίκηση να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου απάντησε ο Μίλτος Γκόφας: «Το αρχικό και περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα των πράξεων, θα κρίνουν την διοίκηση και θα αφήσουν τα διαπιστευτήρια στον φίλαθλο κόσμο.
Η ιστορία του Παναιγιάλειου ανεβάζει τον πήχη στις απαιτήσεις των φιλάθλων της πόλης και πέρα από αυτήν. Δυστυχώς ο κόσμος του Παναιγιάλειου δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις αυτά τα τελευταία χρόνια. Όλα γινόντουσαν βιαστικά και για μια σεζόν θα έλεγα. Η ομάδα δεν στήνεται σε μια …νύχτα, αλλά ούτε και σε …χίλιες αν δεν κοιτάζουμε τα πράγματα αντικειμενικά, με ώριμη σκέψη και χωρίς βιασύνη.»


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr