background img
banner
banner

Αποχωρούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Καραγγελής, Τσουλέας από τον Αστέρα Τέμενης

ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ

Δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από το σύλλογο, αλλά – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – παρελθόν από τον Αστέρα Τέμενης αποτελούν και οι Νεκτάριος Καραγγελής και Δημήτρης Τσουλέας. Οι δύο παίκτες βρίσκονται για επαγγελματικούς λόγους σε Καλαμάτα και Μάνη αντίστοιχα και πιθανότατα μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου δεν θα μπορούν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Θυμίζουμε, ότι επίσημα έχουν αποχωρήσει από την ομάδα οι Πέτροβιτς, Γκάτζιος, Μπίρμπας, Σακελλαρόπουλος, Δούβος, Βαγενάς, Καρακάσης και Τσιμπούκης, ενώ ο Αστέρας Τέμενης μέχρι τώρα έχει αποκτήσει τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα τους Λευτέρη Ιατρόπουλο, Κεκερή, Κούτρα και Ανδρικόπουλο και έχουν ανανεώσει οι Βουρνάς και Σταθακόπουλος.

Άρα το ρόστερ αριθμεί αυτή τη χρονική στιγμή μόλις έξι αθλητές, τους Βουρνά, Σταθακόπουλο, Ιατρόπουλο, Κεκερή, Κούτρα και Ανδρικόπουλο που σημαίνει ότι ενίσχυση θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και λογικά θα αποκτηθούν 5 με 6 παίκτες ακόμη. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου υπό τις οδηγίες, για μία ακόμη χρονιά, του Άρη Ξενούλη.

Βοηθός προπονητή στον Απόλλωνα Π. ο Μπαλτζώης!

Ο Κώστας Μπαλτζώης (φωτο)  θα συνεχίσει τη νέα σεζόν ως βοηθός προπονητή του Γιάννη Ψυχογιόπουλου στον ιστορικό Απόλλωνα Πάτρας!
Μια σημαντική εξέλιξη στην προπονητική του καριέρα που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια καθώς του έγινε σχετική πρόταση από τον πατρινό προπονητή που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Ο Κώστας Μπαλτζώης ήταν πολλά χρόνια παίκτης στον Αστέρα και από πρόπερσι το «δεξί χέρι» του Άρη Ξενούλη στον Αστέρα Τέμενης, ενώ έχει δουλέψει με επιτυχία και στη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου.

Είναι η δεύτερη φορά που επιλέγεται Αιγιώτης προπονητής για τον “μελανόλευκο” πάγκο, καθώς είχε προηγηθεί ο Νίκος Αρβανίτης τον Γενάρη του 2019 δίπλα στον Κώστα Δελέγκο.

Στον Γλαύκο/Έσπερο ο Περικλής Μπαζίνας

Η ΑΕ Γλαύκου/Εσπέρου απέκτησε τον Περικλή Μπαζίνα και τον καλωσορίζει και πάλι στην Οικογένειά της καθώς ουσιαστικά επιστρέφει εκεί όπου έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης ο ανέφερε ότι αυτό που τον έπεισε να επιλέξει την Ένωση είναι πως “ένιωσα το ΘΕΛΩ της Ομάδας.

Και η Διοίκηση και ο προπονητής με προσέγγισαν εξηγώντας μου πως υπάρχει ένα ευρύτερο πλάνο για καθιέρωση σε μεγαλύτερες κατηγορίες και μου έδειξαν πως με θέλουν για την πραγματοποίηση του”.

Σχετικά με τους στόχους είπε πως “ο στόχος είναι κοινός, να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται μαζί με μένα.
Γι’ αυτό, άλλωστε, ήρθα εδώ, για να κάνουμε μαζί το όραμα πραγματικότητα”.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr