background img
banner
banner

Με Νίκο Κουρμπανά στον πάγκο ο Παναιγιάλειος

Ένας πολύ γνωστός και αγαπητός στο φίλαθλο κοινό της περιοχής μας, έρχεται και πάλι να πάρει το τιμόνι στην μελανόλευκη ομάδα και να την οδηγήσει στους …κακοτράχαλους δρόμους της Γ΄ Εθνικής.

Ο Νίκος Κουρμπανάς κλήθηκε να αναλάβει πέρυσι την Ρόδο μετά τα μισά του πρωταθλήματος, είχαμε έτσι την ευκαιρία να τον δούμε στην περιοχή μας, όταν ο Παναιγιάλειος φιλοξένησε για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου την Ρόδο, στο γήπεδο της Αβύθου.

Το καλωσόρισμα της διοίκησης

Το νέο ΔΣ του Παναιγιάλειου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Κορίνθιο προπονητή:

«Η Διοίκηση του ΓΣ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά. Είναι 62 ετών (22/3/62) και αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στην ομάδα μας. Το 2011 έως το 2013 ήταν η πρώτη φορά, ενώ το 2017 επέστρεψε για δεύτερη φορά. Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Κόρινθο, Παναχαϊκή, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική μας ομάδα οκτώ φορές. Η πρώτη ομάδα που ανέλαβε προπονητής ήταν η Μαρκό το 1997  και στην συνέχεια ακολούθησαν αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων η Καλλιθέα, η Παναχαϊκή, η Ρόδος, ο Ηρόδοτος, ο Πανηλειακός, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου και άλλες.

Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr