background img
banner
banner

Αρχή με τρεις μεταγραφές στον Παναιγιάλειο διαρρέει η διοίκηση

ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Χωρίς να κατονομάσει τις συμφωνίες που έχει ολοκληρώσει η διοίκηση με τρεις ποδοσφαιριστές, περνά το μήνυμα ότι μπήκαν μπροστά τα …γρανάζια στον μελανόλευκο Σύλλογο.
Με την υπογράμμιση μάλιστα ότι αυτά τα τρία νέα αποκτήματα θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση, συστήνει υπομονή στον φίλαθλο κόσμο για τα περαιτέρω που έρχονται.

Έχει τις γνωριμίες και τον τρόπο ο Νίκος Κουρμπανάς

Ο νέος προπονητής του Παναιγιάλειου χαρακτηρίζεται από πλήθος γνωριμιών, έχοντας μια έντονη ποδοσφαιρική προϊστορία και συνεργαστεί με αρκετά σωματεία.
Απομένει να έχει την συνδρομή της διοίκησης στις προτάσεις του, αλλά και την πειθώ στους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν στον Παναιγιάλειο αυτής της εποχής.
Οποιαδήποτε συνεργασία με τον σημερινό ιστορικό σύλλογο αποτελεί ρίσκο και αυτοί που το κάνουν παίρνουν απόφαση ηρωική.
Μακάρι να χαρακτηρίζονται ήρωες μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ήθελε Γκοτσούλια αλλά είχε συμφωνήσει με Αρη Πετρούπολης

Από τα πρώτα ονόματα που είχε επαφή ο Παναιγιάλειος ήταν ο Γιάννης Γκοτσούλιας. Παίκτης δυναμικός με τεράστια ψυχικά και σωματικά αποθέματα, τον γνωρίζει πολύ καλά από τις παλαιότερες συνεργασίες του ο Νίκος Κουρμπανάς.Ο 34χρονος Γκοτσούλιας που πέρυσι είχε ξεχωρίσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ηλιούπολης, απάντησε ότι ήδη έχει κλείσει με ομάδα της Αττικής, όπως και ανακοινώθηκε από τον Αρη Πετρούπολης με προπονητή εκεί τον Νίκο Παντέλη.

Και ο ΑΟ Καραβά θετικός στην πρόσκληση της ΕΠΟ

Το Πειραϊκό σωματείο ΑΟ Καραβά που εδρεύει στην Κοκκινιά, ανεβαίνει κατηγορία μετά την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση της ΕΠΟ για την Γ΄ Εθνική.
Οι πρωταθλητές Πειραιά στάθηκαν άτυχοι στα παιχνίδια μπαράζ των Ενώσεων, η τύχη όμως τους γέλασε για να αγωνιστούν το 2024-25 εκεί που πραγματικά αξίζουν, όπως δηλώνει η διοίκηση του ΑΟ Καραβά.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr