background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ/ΝΑΤΙΟNAL LEAGUE 2: Στασιμότητα στα μεταγραφικά για την Αχαγιά ΄82, πρώτη αντίπαλο του Αστέρα Τέμενης

“ΕΧΑΣΕ” ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της National League 2 ο Αστέρας Τέμενης θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου την Αχαγιά ΄82 στο πρώτο γειτονικό ντέρμπι της σεζόν.
Η ομάδα της Κ. Αχαϊας τερμάτισε πέρυσι στη δεύτερη θέση του ομίλου και προκρίθηκε στον τελικό με αντίπαλο τον Προμηθέα 2014, που όμως δεν έγινε ποτέ και έτσι φέτος θα συμμετάσχει και πάλι στην National League 2. Θυμίζουμε, ότι απέσυρε τη συμμετοχή της λόγω της καθυστέρησης από την ΕΟΚ της σειράς των τελικών προκειμένου να διευκολυνθεί ο Προμηθέας 2014 λόγω της συμμετοχής κάποιων παικτών του στο Πανελλήνιο εφηβικό πρωτάθλημα.

Ενώ βρισκόμαστε στις αρχές Αυγούστου και οι περισσότερες ομάδες μετά τις 20 του μήνα ξεκινούν την προετοιμασία τους και ήδη αρκετές έχουν ενισχυθεί μεταγραφικά (ανάμεσά τους και ο Αστέρας), στην Αχαγιά ΄82 δεν έχει γίνει μέχρι τώρα καμία κίνηση ενίσχυσης. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως και τίποτα.

Στον Αίολο Αγυιάς ο Οικονομόπουλος

Είναι πιθανό να έχουν κλείσει παίκτες και να μην έχουν ανακοινωθεί. Επίσημα πάντως έχουν ανανεώσει μόλις δύο από το περυσινό ρόστερ, ο Δημήτρης Λυμπέρης και ο Παναγιώτης Ταρνάρης, ενώ ο σύλλογος της Αχαγιάς έχει και μια πολύ σημαντική απώλεια.

Η “σημαία” της ομάδας, ο πολύπειρος και ικανότατος σέντερ Ανδρέας Οικονομόπουλος (φωτ.) αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια και υπέγραψε στον Αίολο Αγυιάς με τον οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της National League 1.

Νέος προπονητής της Αχαγιάς ΄82 για τη σεζόν 2024-2025 θα είναι ο καταξιωμένος Σπύρος Γκοργκόλης που έχει περάσει και από τον Κεραυνό Αιγίου, που θα έχει βοηθό του τον Σωτήρη Μπουρδάνο, o oποίος θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος και για τις ακαδημίες της ομάδας, καθώς και προπονητής των εφηβικών και παιδικών τμημάτων, θέση που κατέχει από τον περασμένο Ιανουάριο.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr