background img
banner
banner

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Αστέρα Τέμενης

ΜΕ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ

Δύο ακόμη παίκτες με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Νational League 2 (παρά το νεαρό της ηλικίας τους) πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Αστέρας Τέμενης. Απέκτησε τον Παναγιώτη Μανωλάκη και τον Νίκο Κανελλάκη ενισχύοντας τόσο τη γραμμή των ψηλών όσο και την περιφέρεια.

Ο πρώτος είναι 24 χρόνων, αγωνίζεται στη θέση “5” και έχει ύψος 2,04μ. Πέρυσι με την Παναχαϊκή είχε μέσο όρο 8 πόντων στο πρωτάθλημα κάνοντας πολύ καλό δεύτερο γύρο με 10 πόντους ανά ματς προσθέτοντας και αρκετά ριμπάουντ.

Πριν από την ομάδα της Πάτρας αγωνίστηκε με την Καλαμάτα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο 20χρονος γκαρντ Νίκος Κανελλάκης (1.91) ξεκίνησε από τον Προμηθέα Πατρών (U16, U18) μεταπήδησε στον Προμηθέα 2014 και στη συνέχεια έπαιξε σε Απολλωνιάδα και Αχαγιά ’82.
Θυμίζουμε, ότι επίσημα έχουν αποχωρήσει από την ομάδα οι Πέτροβιτς, Γκάτζιος, Μπίρμπας, Σακελλαρόπουλος, Δούβος, Βαγενάς, Καρακάσης και Τσιμπούκης, απομένει η ανακοίνωση και για τους Καραγγελή, Τσουλέα, ενώ ο Αστέρας Τέμενης μέχρι τώρα έχει αποκτήσει έξι παίκτες και συγκεκριμένα τους Λευτέρη Ιατρόπουλο, Κεκερή, Κούτρα, Ανδρικόπουλο, Μανωλάκη, Κανελλάκη και έχουν ανανεώσει οι Βουρνάς και Σταθακόπουλος.

Τα φετινά τοπικά ντέρμπι

Με τη συμμετοχή πέντε ομάδων της ΕΣΚΑ-Η και φέτος στον 1ο όμιλο της Νational League, όπως είναι φυσικό σχεδόν κάθε αγωνιστική θα έχουμε τοπικό ντέρμπι. Μάλιστα, στην πρεμιέρα και την 11η αγωνιστική θα διεξαχθούν δύο μαζί ενώ μόνο δύο Κυριακές σε όλη τη σεζόν το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει παιχνίδι μεταξύ ομάδων της Ένωσής μας. Αναλυτικά
1η αγωνιστική: Γλαύκος/Έσπερος- Γαλήνη, Αστήρ Τέμενης- Αχαγιά 82
2η αγωνιστική: Αχαγια 82- Γλαύκος/Έσπερος
3η αγωνιστική: Γαλήνη- Αχαγιά 82
5η αγωνιστική: Αστήρ Τέμενης- Παναχαϊκή
6η αγωνιστική: Παναχαϊκή- Γλαύκος/’Εσπερος
7η αγωνιστική: Αχαγιά 82- Παναχαϊκή
10η αγωνιστική: Αστήρ Τέμενης- Γαλήνη
11η αγωνιστική: Γλαύκος/Έσπερος- Αστήρ Τέμενης, Γαλήνη- Παναχαϊκή


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr