background img
banner
banner

Ανοίγει …παράθυρο για την Α΄ κατηγορία και στον Αχιλλέα

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ

Ο καιρός περνά και στον Ατρόμητο Λάππα παραμένει …σκοτάδι. Καμιά ενέργεια, καμιά πρόοδος. Ο καιρός για τις δηλώσεις συμμετοχής πλησιάζει και μόνο σε μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής μπορεί να ελπίζουν στο Λάππα, για να διατηρηθούν στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Λογικά θα μείνει μια θέση κενή, την οποία θα κληθούν να καλύψουν τα επιλαχόντα σωματεία από τα παιχνίδια play off που ακολούθησαν μετά την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Σειρά προτεραιότητας έχουν από τον πρώτο όμιλο ο Ατλας και από τον δεύτερο όμιλο ο Αχιλλέας Καμαρών.

Αρνητικός ο Ατλας για …προαγωγή στην Α΄ κατηγορία

Η πρώην ομάδα του προπονητή Βασίλη Μπαλατή που ανέλαβε τώρα την τεχνική ηγεσία στην Αιγείρα / Ακράτα, δηλώνει αρνητικά για την κατάληψη της κενής θέσης στην Α΄ κατηγορία. Είναι τέτοια η φιλοσοφία στον Ατλα, να δουλεύει δηλαδή με νεαρούς αθλητές, αλλά σημαντικό παράλληλα είναι ότι έφυγαν ποδοσφαιριστές για άλλες ομάδες (δυο πήρε η Αιγείρα / Ακράτα), οι οποίοι ήσαν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στην περυσινή πολύ καλή αγωνιστική παρουσία που είχε ο Ατλας.

Ο κλήρος πέφτει στον Αχιλλέα Καμαρών

Τα υπέρ και τα κατά ζυγίζουν στο σωματείο των Καμαρών, αφού στην επικρατέστερη περίπτωση που δεν θα δηλώσει συμμετοχή ο Ατρόμητος Λάππα, θα τους γίνει πρόταση από την ΕΠΣΑ για να παίξουν στην Α΄ κατηγορία. Πότε θα γίνει αυτό; Στις 10 Αυγούστου αφού στις 9 του ίδιου μήνα θα τελειώσουν οι δηλώσεις συμμετοχής.

Διχάζεται η διοίκηση του Αχιλλέα για την τελική απόφαση

Μια πρόταση αρκετά καθυστερημένη, αφού μέχρι τότε θα έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους όλες οι ομάδες της Α΄ κατηγορίας. Και δεν είναι μόνο αυτό. Θα έχει γίνει το κουμάντο στο ρόστερ, ώστε να υπάρχει δυναμική και ανταγωνισμός για την μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία.

Μεταγραφές και χορηγοί στο παιχνίδι

Ένα άλλο που έχει παρατηρηθεί στο σωματείο των Καμαρών, είναι ότι σε παίκτες που έχουν γίνει προτάσεις, άλλοι επιμένουν να αγωνιστούν στην Β΄ κατηγορία, κάποιοι άλλοι θα απαντήσουν θετικά στη μεταγραφή τους για τον Αχιλλέα, μόνο αν η ομάδα θα παίξει στην Α΄ κατηγορία.
Από την δική τους πλευρά κάποιοι χορηγοί, προτιμούν να προβάλλονται μέσα από τον Αχιλλέα Καμαρών, μόνο αν αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία.

Διαφορετικό το πλάνο και λίγος χρόνος ανασχεδιασμού

Συμπερασματικά μια θετική απόφαση στην πρόσκληση της ΕΠΣ Αχαΐας, βάζει βόμβα στα τωρινά δεδομένα του Αχιλλέα Καμαρών. Θα πρέπει η διοίκηση να πάρει στροφή 180 μοιρών στο πλάνο που μέχρι τώρα έχει ακολουθήσει, να ψάξει για μεταγραφική ενίσχυση, να μπει λιγότερο σχετικά προετοιμασμένη στο νέο πρωτάθλημα, αφού θα πρέπει να τρέξει όλα τα θέματα και την προετοιμασία μετά τις 10 Αυγούστου.

Μεγάλο το δίλημμα στη διοίκηση των Καμαρών

Όλα αυτά θα εξεταστούν σοβαρά από το Συμβούλιο του Αχιλλέα Καμαρών όταν κι αν προκύψει η πρόσκληση της ΕΠΣ Αχαΐας, κατόπιν της ολοκλήρωσης των δηλώσεων συμμετοχής. Ένα πολύ σοβαρό θέμα θα κληθεί το ΔΣ για να πάρει την τελική του απόφαση, ενώ αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι η άνοδος στην Α΄ κατηγορία παίζει 50-50.

Μοιράζει συγχαρητήρια στα δικά του παιδιά ο Αχιλλέα Καμαρών

Παίκτες που υπηρέτησαν την ομάδα των Καμαρών και βρέθηκαν μέσα στον μεταγραφικό …πυρετό του καλοκαιριού συγχαίρει και εύχεται καλή συνέχεια η διοίκηση του Αχιλλέα:
«Η διοίκηση και τα μέλη της ομάδας μας θέλουν να δώσουν τα συγχαρητήρια μας στα δικά μας παιδιά που πήραν μεταγραφές σε επαγγελματικές ομάδες.
Γιώργος Αντζουλάς καλή επιτυχία στην ΦΙΛΑΝΔΙΑ με την ELSINKI FC
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ συγχαρητήρια για τον ΧΡΗΣΤΟ και καλή επιτυχία στην ΛΑΜΙΑ και στην Α Εθνική.
Αναστάσης Μπούρδος καλή επιτυχία με την ομάδα του ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στην Γ΄ Εθνική.
Mentush Hysa ευχόμαστε τα καλύτερα στον ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στην Α΄ κατηγορία ΑΧΑΙΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ . ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.»

Προκύπτει και στην Β΄ κατηγορία κενή θέση

Όποια ομάδα τελικά φύγει από την Β΄ για την Α΄ κατηγορία, αυτόματα θα χηρέψει θέση στην Β΄ κατηγορία, που θα πρέπει να καλυφτεί μέσα από τους επιλαχόντες των play off της Γ΄ κατηγορίας. Από τον όμιλο Αιγίου σε επιλαχούσα θέση έχει βρεθεί η Αργυρά και από τον όμιλο Πάτρας ο Ίκαρος Πετρωτού.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr