background img
banner
banner

Πήρε και Δημήτρη Σανδραβέλη από Παναιγιάλειο

ΠΡΩΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Αίσθηση προκάλεσε ακόμα μια μεταγραφή της Αιγείρας / Ακράτας, ύστερα από την προσθήκη του Δημήτρη Σανδραβέλη στις τάξεις της. Ο 34χρονος πλάγιος αμυντικός διακρίθηκε ιδιαίτερα στην περυσινή σεζόν με τα μελανόλευκα, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Εθνικές κατηγορίες συγκεντρώνοντας πλούσια εμπειρία, διαθέτει εξαιρετική φυσική κατάσταση και μπορεί να προσφέρει ακατάπαυστα τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Για στην σημαντική αυτή μεταγραφή της η διοίκηση της Αιγείρας / Ακράτας αναφέρει: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σανδραβέλη από τον Παναιγιάλειο. Ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία αφου εχει αγωνιστεί τα τελευταία δέκα χρόνια σε ομάδες Β’&Γ’ Εθνικής όπως Τρίκαλα(SL2), Ερμής Αραδίππου (Κύπρος) Σπάρτη, Κέρκυρα (SL2), Διαγόρα Ρόδου.
Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Ένωσης. Ευχόμαστε να είσαι γερός και μαζί να πετύχουμε τους στόχους του Συλλόγου μας».

Σε κλίμα αισιοδοξίας η σημερινή «πρώτη» της Αιγείρας / Ακράτας

Μέχρι ενός σημείου και με επιλογές ουσίας το σωματείο της Αιγείρας / Ακράτας έχει τεκμηριώσει το κυριότερο μέρος στο μεταγραφικό της ορίζοντα.

Ο νέος προπονητής Βασίλης Μπαλατής μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι με την ενίσχυση που ήρθε στο ρόστερ του, με τον ίδιο να παίζει έναν ξεχωριστό ρόλο σε κάποιες επιλογές, όπως για παράδειγμα στα παιδιά που ήρθαν από την πρώην του ομάδα, τον Ατλα.

Μπορεί για μια ακόμα χρονιά η Αιγείρα / Ακράτα να κινείται σε υψηλούς στόχους και να διεκδικεί μια θέση για τα play off.

Ογδοη μεταγραφή ο Δημήτρης Σανδραβέλης

Ο Αιγιώτης πλάγιος αμυντικός αποτέλεσε την όγδοη προσθήκη στην Αιγείρα / Ακράτα και θα βρίσκεται ανάμεσα στα κύρια πρόσωπα της σημερινής προπόνησης.
Με την σειρά οι παίκτες που ήρθαν να ενισχύσουν την Αιγείρα / Ακράτα ήσαν:
Ο 21χρονος μέσος Γιάννης Ευφραιμόπουλος από τον Αστέρα Δερβενίου.
Ο 24χρονος μέσος Βασίλης Παπαγεωργίου από το Πάτραι.
Ο 25χρονος Αιγιώτης επιθετικός Κώστας Ασπρούκος από τον Αστέρα Δερβενίου.
Ο 25χρονος γηγενής τερματοφύλακας Γιάννης Οικονομόπουλος από την Εράνη
Ο 23χρονος αμυντικός Δημήτρης Μανέτας από την ΑΕ Μεσολογγίου.
Ο 20χρονος μέσος Ανδρέας Κοπζάρου από τον Ατλα.
Ο 21χρονος επιθετικός Μιχάλης Δήμας από τον Ατλα.
Και τέλος ο 34χρονος αμυντικός Δημήτρης Σανδραβέλης από τον Παναιγιάλειο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr