background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Κωνσταντίνος Στούμπανος νέος βοηθός προπονητή στον Αστέρα Τέμενης

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο Αστέρας Τέμενης B.C ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Στούμπανο ο οποίος αντικαθιστά τον Κώστα Μπαλτζώη αναλαμβάνοντας το ρόλο του βοηθού προπονητή και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Άρη Ξενούλη για τη σεζόν που έρχεται. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή Γ’ κατηγορίας και ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής του Πατρέα, και σε ανδρικό επίπεδο σε Ποσειδώνα Παραλίας και Α.Ε Ροϊτίκων, την οποία και οδήγησε σε 2 ανόδους από την Β’ στην Α1’ ΕΣΚΑ-Η.

Είναι από τους πιο εξελίξιμους προπονητές μπάσκετ στην περιοχή μας και πέρυσι οδήγησε την ΑΕ Ροϊτίκων στην άνοδο από την Α2 στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Προπονητής είναι και ο αδελφός του, Θεόδωρος Στούμπανος, ο οποίος μάλιστα το καλοκαίρι του 2019 αντικατέστησε στον πάγκο της Κρήνης τον σημερινό προπονητή του Αστέρα Τέμενης, Άρη Ξενούλη. “Κόουτς, καλώς ήρθες και καλή μπασκετική χρονιά με υγεία”, αναφέρει – μεταξύ άλλων – σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου.

Εισιτήρια διαρκείας και έναρξη προετοιμασίας

Μέσα στον Αύγουστο θα τεθούν προς διάθεση και οι Κάρτες Διαρκείας της σεζόν 2024-2025 σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή από τη διοίκηση. Ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής μας στήριξε σημαντικά την περυσινή προσπάθεια κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος. Η προετοιμασία θε ξεκινήσει προς τα τέλη Αυγούστου και στο διάστημα που μεσολαβεί θα κλείσει και το ρόστερ.

Έχουν αποχωρήσει από την ομάδα οι Πέτροβιτς, Γκάτζιος, Μπίρμπας, Σακελλαρόπουλος, Δούβος, Βαγενάς, Καρακάσης και Τσιμπούκης, απομένει η ανακοίνωση και για τους Καραγγελή, Τσουλέα, ενώ ο Αστέρας μέχρι τώρα έχει αποκτήσει έξι παίκτες και συγκεκριμένα τους Λευτέρη Ιατρόπουλο, Κεκερή, Κούτρα, Ανδρικόπουλο, Μανωλάκη, Κανελλάκη και έχουν ανανεώσει οι Βουρνάς και Σταθακόπουλος.

Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτηθούν ακόμη τρεις με τέσσερις αθλητές κυρίως στην περιφέρεια και ίσως ένας ακόμη στη θέση “5” μετά την απόκτηση του Μανωλάκη που είναι ο μοναδικός κλασικός σέντερ στην ομάδα. Ο Αστέρας δείχνει πλήρης στις θέσεις “3” και “4” με τους Κούτρα, Σταθακόπουλο, Κεκερή και Ιατρόπουλο αλλά για την περιφερειακή γραμμή θα αποκτηθούν τουλάχιστον δύο ακόμη παίκτες.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr