background img
banner
banner

A1 EΣΚΑ-Η: ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Ακόμη μεγαλύτερο βάρος φέτος στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ… ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

Μπορεί στο αντρικό τμήμα του “ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ” να επικρατεί ανησυχητική ηρεμία, αλλά στα αναπτυξιακά τμήματα, παιδικό και εφηβικό, παρατηρείται κινητικότητα προς την σωστή κατεύθυνση για ανάπτυξη ολοκληρωμένων αθλητικών προσωπικοτήτων, που να μπορούν να συνδυάζουν τόσο την σωστή νοοτροπία του αθλητή όσο και να μάθουν σωστά τα μυστικά του αθλήματος που αγαπάνε, και τους αρέσει .

Ήδη για περισσότερο από ένα μήνα οι αθλητές που έχουν γεννηθεί 2006-2007-2008-2009 προπονούνται υπό τις οδηγίες του Νίκου Ζίζηλα στο τομέα της επαφής με την μπάλα, ανάπτυξη ατομικής τεχνικής και δεξιοτήτων, καθώς και ομαδικής τακτικής, και με τον Δημήτρη Κάντα για την σωστή εκγύμναση του σώματός τους. Γιατί πρώτα θα πρέπει να μάθουν να γίνουν αθλητές και μετά μπασκετμπολίστες.

Τα πρώτα δείγματα γραφής φάνηκαν από την περυσινή χρονιά με την εντυπωσιακή πορεία της παιδικής ομάδας. Ο Κεραυνός μπορεί να μη κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική χάνοντας με δραματικό τρόπο 4-3 στη σειρά των τελικών με τη Γαλήνη αλλά η μεγάλη επιτυχία των Παίδων του συλλόγου δείχνει ότι έχουν μπει γερές βάσεις και τα καλύτερα έρχονται. Mε τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τους “μικρούς” του Ήφαιστου Αχιλλέα/Κεραυνού στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑ-Η καθώς με τη νίκη επί του Κεφαλληνιακού την τελευταία αγωνιστική τερμάτισαν στην δεύτερη θέση (πίσω από τον Ηρακλή Πύργου) και ανέβηκαν στην Α΄ κατηγορία!

“Σαρώνοντας” όλους τους αντιπάλους τους στον πρώτο όμιλο, τερμάτισαν αήττητοι και στην τελική φάση ολοκλήρωσαν μια “ονειρική” χρονιά δείχνοντας με το “καλημέρα” ότι το… πείραμα με τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες, άρχισε να αποφέρει άμεσα καρπούς στις μικρές ηλικίες.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το γυμναστήριο “STATUS” (1ης Μάη 39, Αίγιο) και ειδικότερα τον Μάκη Ζεντέφη που συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς τα παιδιά .

Πήρε και Κορακιανίτη η ΑΕ Βαρθολομιού

Έναν ακόμη παίκτη που έχει αγωνιστεί στον Κεραυνό Αιγίου (παλαιότερα) πήρε η ΑΕ Βαρθολομιού που συνεχίζει δυναμικά τη μεταγραφική της ενίσχυση εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Μετά τον Γιάννη Ντούλε, η ομάδα της Ηλείας ανακοίνωσε και τον Βασίλη Κορακιανίτη που από τη θέση του πλέι μέικερ θα προσφέρει εμπειρία και λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι. Το Βαρθολομιό στοχεύει ψηλά στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η στη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μπάσκετ. Στην ομάδα παρέμεινε και ο Ανδρέας Μπεκρής, που ηγήθηκε φέτος της πορείας μέχρι τα πλέι-οφ. και επίσης παρέμειναν οι Καστελιώτης, Ρούνης, Αγραπιδάκης και Νικολάκης.

Παρέμεινε στη Δύμη ο Δημητρόπουλος

Ο ΑΟ ΔΥΜΗΣ ΄07 ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας, με τον αθλητή Χρήστο Δημητρόπουλο που για άλλη μια χρονιά, θα ενισχύσει την ομάδα και με τη ποιότητα και την εμπειρία του θα δώσει λύσεις στο κόουτς Μαντά και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Το αμυντικό του φίλτρο και η σκληράδα, που βγάζει στο παιχνίδι του, δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα της Δύμης να ανεβάζει την ένταση στην άμυνα. Ενώ η ικανότητα του επιθετικά να παίζει και με τη μπάλα και χωρίς προσφέρει έναν σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr