background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΝΑΤΙΟΝΑL LEAGUE 2: Οι Αθηναϊκές ομάδες παραδοσιακά πρωταγωνιστούν στον 1ο όμιλο του νότου

ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ Η ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ

Οι ομάδες της Αττικής που τοποθετούνται στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, παραδοσιακά πρωταγωνιστούν και τις περισσότερες φορές μία από αυτές κερδίζει την άνοδο για τη Β΄ Εθνική στο τέλος της σεζόν. Φέτος είναι δύο που θα πάρουν μέρος στον όμιλο, ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου και η “νεοφώτιστη” Σαρωνίδα, οι οποίες ξεκίνησαν το σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά, έχοντας να αντιμετωπίσουν ομάδες πάντως αρκετά δυνατές που συνεχώς ενισχύονται.

Ιδιαίτερα ο Κρόνος, δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει καθώς κράτησε τον βασικό κορμό και προχώρησε σε μεταγραφές. Αρχικά, κράτησε τον 35χρονο αρχηγό του Βασίλη Ξιούρα που αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας εδώ και 11 χρόνια και θα συνεχίσει να ηγείται αυτής και στην National League 2. Επιπλέον, εκτός από τον ρόλο του αρχηγού, είναι και προπονητής στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, κερδίζοντας πολλές διακρίσεις.

Φέτος στην ομάδα προστέθηκε και ο μικρότερος αδελφός του, Γιώργος Ξιούρας (28, 1.97) που έπαιξε πέρυσι στη Δόξα Πύρρου Άρτας

που έχει μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας.

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου προχώρησε και σε δύο ακόμη ανανεώσεις, συμφωνώντας με τους Κώστα Τσάβο και Αιμίλιο Ροζάκη, που θα συνεχίσουν να ενισχύουν την ομάδα από το Μπραχάμι.
Ο Τσάβος έχει ύψος 2.06, ανήκει στην οικογένεια του συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια, αγωνιζόμενος στις θέσεις 4 και 5 ενώ ο 19χρονος Αιμίλιος Ροζάκης, με ύψος (2,04), αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5. Πέρυσι πήρε το βάπτισμα του πυρός στην κατηγορία και με τις εμφανίσεις του έδειξε ότι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει.

Δυο ακόμη προσθήκες ανακοίνωσε η Σαρωνίδα, βάζοντας στο ρόστερ της τους Μιχάλη Ζουμαδάκη (1,90 – 19 ετών) και Σπύρο Μερκούρη (1,97 – 26 ετών).

Ο Μιχάλης Ζουμαδάκης ξεπήδησε από τον Τρίτωνα με τον οποίο αγωνίστηκε ως και την Elite League, ενώ πέρυσι βρέθηκε στη National League 2 με τους Αγίους Αναργύρους, έχοντας 2,9 πόντους και 9 εύστοχα τρίποντα.

Ο Σπύρος Μερκούρης μετά το πέρασμα του από τον Παπάγου αγωνίστηκε στο Κορωπί.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr