background img
banner
banner

Πάει για το «10» το καλό η Αιγείρα / Ακράτα

ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΛΑΤΗΣ

Οι μεταγραφές στην Αιγείρα / Ακράτα έχουν φτάσει στις οκτώ και με τον νεαρό Φίλιππο Παπαδόπουλο που θα υπογράψει σήμερα γίνονται εννέα.
Το τελευταίο απόκτημα στους «κίτρινους» αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, έπαιζε στον Ατλα, είχε πρόταση για την Κ19 του Αστέρα Τρίπολης, προτίμησε να ακολουθήσει τον προπονητή του Βασίλη Μπαλατή, με τον οποίο συνεργαζόταν στον Ατλα.

Θα πιάσουν σίγουρα διψήφιο αριθμό με μια μεταγραφή έκπληξη αν τελικά ολοκληρωθεί.

Ποδοσφαιριστής από Εθνικές κατηγορίες παραθερίζει και έχει σπίτι στην Ακράτα, του προτάθηκε να συνεργαστεί με το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας και έδειξε θετικός για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Με ποιους παίκτες θα στελεχωθούν οι μεταγραφόμενοι

Από το περυσινό ρόστερ αποχώρησε ο Ανδρέας Τσεκούρας για τον Αστέρα Δερβενίου, ο Δημήτρης Μητρόπουλος ήταν δανεικός από το Πάτραι, για στρατό φεύγουν: Γιώργος Ροδόπουλος, Νίκος Μαχαίρας και Γιάννης Κουτρόπουλος.

Στην ανατολική Αιγιάλεια υπάρχει αρκετό έμψυχο υλικό για να καλύψει τις ανάγκες του προπονητή Βασίλη Μπαλατή σε όλες τις γραμμές της ομάδας.

Ήδη με την παραμονή του Μάνου Ντόι, η Αιγείρα / Ακράτα διαθέτει τώρα τρεις τερματοφύλακες αφού επέστρεψε ο Γιάννης Οικονομόπουλος και υπάρχει και ο νεαρός εξελίσιμος πορτιέρο Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος.

Αναλυτικά με την Αιγείρα / Ακράτα συνεχίζουν: Μαγγίνας Δημήτρης, Καραχάλιος Κώστας, Ταρνάρης Ντίνος, Κυρίκος Γιώργος, Ντόι Μάνος, Αλέφαντος Χρήστος, Σταυρόπουλος Γιώργος, Σταυρόπουλος Νίκος, Τζιαβάρας Γιάννης, Λέσση Ντάνιελ, Τριανταφυλλόπουλος Σπύρος.

Οι προωθήσεις από Ακαδημία: Βασιλόπουλος Σωτήρης, Γιοβάς Αναστάσιος, Γιοβάς Αποστόλης, Ξυγκάς Αντώνης, Πέππα Μπάρδης, Παππά Ματέο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr