background img
banner
banner

Με απόλυτη επιτυχία και κέφι ως το πρωί!

ΤΟ ΛΑΪΚΟΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Μία γιορτή που ντόπιοι και επισκέπτες θα θυμούνται για πολύ καιρό, διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου στην ομώνυμη κοινότητα της Δ.Ε. Συμπολιτείας, το βράδυ της 14ης Αυγούστου. Ήταν μία βραδιά με νόστιμα εδέσματα, μουσική, κέφι και χορό σε όμορφη ατμόσφαιρα, τόσο που τα 500 και πλέον άτομα που συμμετείχαν, να γίνουν μία «δεμένη» μεγάλη παρέα και να διασκεδάζουν ως το πρωί!

Η εκδήλωση έφερε τη «σφραγίδα» του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου και δεν… έχασε στιγμή προκειμένου να διοργανώσει αυτή τη μεγάλη συνάντηση, η οποία αποτελεί το γεγονός της χρονιάς για το γραφικό χωριό του Αγίου Κωνσταντίνου. Πολύ δε περισσότερο φέτος που στάθηκε η αφορμή για να επισκεφθεί κόσμος την κοινότητα και πέρα από τους ντόπιους και όσους διατηρούν δεσμούς, να τη γνωρίσουν κι άλλοι, οι οποίοι για πρώτη φορά γεύτηκαν τη φιλοξενία κι έγιναν μέρος αυτής της υπαίθριας γιορτής.

Να σημειωθεί ότι το γλέντι έλαβε χώρα στην πλατεία του χωριού που πλημμύρισε από κόσμο. Έναντι χαμηλού αντιτίμου προσφέρονταν σουβλάκια, αναψυκτικά και ποτά ενώ στο κέφι συνέβαλε τα μέγιστα η ζωντανή μουσική από τους Άγγελο Σαμαντά, Κωνσταντίνα Κουνάβη, Βασιλική Ζαγορίτη και πολυμελή ορχήστρα. Η λαϊκοδημοτική μουσική ξεσήκωσε τα πλήθη και η πίστα δεν έμεινε ούτε… λεπτό άδεια, ακόμη κι όταν οι πρώτες ακτίνες του ήλιου έκαναν την εμφάνισή τους!

Στόχος της νέας διοίκησης, η ενίσχυση των δεσμών των νέων ανθρώπων με τον τόπο

Την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, εξέφρασε στο Protionline.gr  ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου, Νίκος Σωτηρόπουλος, εκφράζοντας τη βούληση και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ., να συνεχίσουν να τηρούν την παράδοση με την υπαίθρια αυτή γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, δίνοντας κίνητρο και στους υπόλοιπους νέους ανθρώπους να επισκέπτονται τον Άγιο Κωνσταντίνο και να διατηρούν άρρηκτους τους δεσμούς τους με τον τόπο. ΄΄Ήταν μία πολύ όμορφη εκδήλωση που δικαίωσε τις προσπάθειές μας ως νέας διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου, αφού έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης και ο κόσμος έδειχνε πολύ ικανοποιημένος. Σκοπός μας, πέρα από την επιτυχία της ετήσιας αυτής γιορτής, είναι να ενισχύουμε τους δεσμούς των νέων ανθρώπων με τον τόπο και τις ρίζες μας, ενώ ταυτόχρονα φιλοδοξούμε να γνωρίσει το χωριό μας περισσότερος κόσμος. Η ύπαιθρος δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί κι εμείς οφείλουμε να λάβουμε πρωτοβουλίες γι’ αυτό. Μία τέτοια πρωτοβουλία είναι και το λαϊκοδημοτικό γλέντι που διοργανώσαμε συνεχίζοντας την παράδοση του Συλλόγου, ενώ φιλοδοξούμε κάθε χρόνο να το βελτιώνουμε΄΄, επισήμανε ο κ. Σωτηρόπουλος.

Παράλληλα, γνωστοποίησε την επιθυμία της νέας διοίκησης του Συλλόγου να προχωρήσει και σε άλλες δράσεις, στοχεύοντας πάντα στο να ενδυναμώνει την αυγουστιάτικη αυτή εκδήλωση που έχει χαρακτηρίσει το χωριό και πλέον την αποζητά και ο κόσμος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr