background img
banner
banner

Ξεχώρισαν οι σκακιστές του Α.Σ.Ο. Αιγιαλείας

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ | ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ12

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Αιγιαλείας (Α.Σ.Ο.Α.) έδωσε πάλι το δυναμικό του παρόν στο τουρνουά έως 12 ετών “Ευ Αγωνίζεσθαι” που έγινε στο Πύργο αποσπώντας δύο δεύτερες και δύο τρίτες θέσεις.

Στα κορίτσια δεύτερη θέση κατέκτησε η Παπαδημητράτου Μαρία και τρίτη θέση η Ρεσσου Αφροδίτη και στα αγόρια τρίτος ήταν οι Ρέσσος Νικόλας και δεύτερος ο Γιαλελής Κων/νος
Οι αγώνες έγιναν σε 2 ομίλους – Α Open και Β για παιδιά έως 12 ετών σε 9 και 7γύρους αντίστοιχα και όλοι αγωνίστηκαν με πάθος και διάθεση για την νίκη στον φιλόξενο χώρο του Καφέ “Επαρχείον” στην κεντρική πλατεία Πύργου.

Σε αγόρια και κορίτσια οι αγώνες είχαν μεγάλες εκπλήξεις ανατροπές και υψηλό ανταγωνισμό. Το τουρνουά διοργάνωσε η ΑΕ Λεχαινών υπό την αιγίδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου με διευθυντή αγώνων τον Χρήστο Δίπλα και διαιτητές τους Μιχάλη Σιγούρο και Δήμητρα Θανοπούλου.

Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο σκάκι και συγκινήσεις, χαρούμενα πρόσωπα από νικητές και ηττημένους αφού στο σκάκι ως γνωστόν ποτέ δεν χάνεις σε μια παρτίδα, ή κερδίζεις ή μαθαίνεις. Μετά από 300 και πλέον παρτίδες ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών και ομάδων καθώς και η κλήρωση σκακιστικού υλικού.

Στην Κ12 είχαμε στην κατηγορία των κοριτσιών στις 3 πρώτες θέσεις κατά σειρά:

1. Σκάρλα Μαρία Ελένη 2. Παπαδημητράτου Μαρία 3. Μανώλα Ιωάννα
Στα αγόρια, 1. Σκάρλας Βασίλης 2. Γιαλελής Κωνσταντίνος και 3. Ρέσσος Νικόλαος.

Τις απονομές έκανε ο προπονητής του Α.Σ.Ο. Αιγιαλείας Νίκος Νικολακόπουλος
Ειδική αναφορά έγινε για τα 2 χρυσά σκακιστικά παιδιά του Πύργου που τίμησαν τους αγώνες, τον 17χρονο FM Μακρίδη Δημήτρη, πρωταθλητή Ελλάδος για το 2024 στο Blitz και τον 16χρονο Μπερκουτάκη Ν-Ρ, ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες Μαθηματικών που έγιναν φέτος στο Λονδίνο.


“Ευχαριστούμε τον κ. Μιχάλη Σιγούρο για τη φιλοξενία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 9 Σεπτεμβρίου στο σύλλογό μας, δυνατοί και έτοιμοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων”, αναφέρει ο Α.Σ.Ο.Α. στην επίσημη σελίδα του.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr