background img
banner
banner

Με 20 παίκτες στην πρώτη ο Παναιγιάλειος

ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΑΛΤΣΙΔΗΣ

Μελανόλευκο χρώμα πήρε χθες το γήπεδο της Αβύθου, με τους παίκτες του Παναιγιάλειου να αψηφούν τον παράγοντα ζέστη και να επιδίδονται δυνατά στις προσταγές του νέου προπονητή Κώστα Γαλτσίδη. Ζεστά πήραν το θέμα και οι άνθρωποι της διοίκησης, που από νωρίς βρέθηκαν στο γήπεδο για να τακτοποιήσουν τυχόν προβλήματα.

Γαλτσίδης: «Για μας το πρώτο φιλικό μπορεί να είναι με την …Μύκονο»

Την ώρα που τα περισσότερα σωματεία του ομίλου μας και γενικότερα της Γ΄ Εθνικής έχουν ξεκινήσει τα φιλικά προετοιμασίας, ο Παναιγιάλειος «πάτησε» για πρώτη φορά χθες γήπεδο.
Ο νέος κόουτς Κώστας Γαλτσίδης εκτός από τους αντιπάλους του ομίλου έχει να τα βάλει και με τον χρόνο δηλώνοντας χαρακτηριστικά. «Δεν περισσεύει χρόνος για φιλικά, αφού προέχει η σωστή μας προετοιμασία. Δεν αποκλείεται να δώσουμε το πρώτο μας …φιλικό, στο επίσημο ματς με την Μύκονο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.»

Ο 56χρονος τεχνικός μετά το καθιερωμένο «ζέσταμα», ξεκίνησε οικογενειακό διπλό δίνοντας ασταμάτητα εντολές, χωρίς όμως να ανεβάσει ψηλά τον ρυθμό. Σε κάποια δυνατά μαρκαρίσματα ζήτησε προσοχή από τους παίκτες για την αποφυγή των τραυματισμών.

Τις επόμενες μέρες θα έχει συγκεντρωθεί όλο το ρόστερ του Παναιγιάλειου

Στην προπόνηση της Τετάρτης 28 Αυγούστου παρόντες ήσαν 20 ποδοσφαιριστές, αφού εκτός από τα μεταγραφικά αποκτήματα και τις ανανεώσεις, ήσαν επίσης παίκτες υπό δοκιμή και κάποιοι που έχουν μιλήσει με την διοίκηση και περιμένουν να υπογράψουν, αφού σε αυτό θα είναι θετικός και ο Κώστας Γαλτσίδης. Όπως τονίστηκε από τους ανθρώπους της διοίκησης έχουν τακτοποιηθεί δωμάτια για τους αλλοδαπούς, που θα καταφτάνουν από σήμερα να προστεθούν στο ρόστερ και στην προετοιμασία.

Ευκαιρίες στο μεταγραφικό παζάρι

Ποδοσφαιριστές που δεν …βολεύτηκαν με τις υψηλές απαιτήσεις που είχαν για να συνεργαστούν με τις δυο μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες, παραμένουν ελεύθεροι και αναζητούν ομάδα για την νέα σεζόν.
Υπάρχουν πλέον πολύ καλές ευκαιρίες σε οικονομικές προτάσεις και δεν αποκλείεται να στρέψει προς τα εκεί το ενδιαφέρον του και ο Παναιγιάλειος.

Η Adidas ντύνει φέτος τον Παναιγιάλειο

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το ΔΣ του Παναιγιάλειου, η αθλητική εταιρεία που θα έχει τον ρουχισμό του Παναιγιάλειου θα είναι η Adidas:
«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει τη συνεργασία με την Adidas για τη νέα σεζόν 2024-25. Η εταιρεία Adidas έχει ήδη προμηθεύσει τον σύλλογό μας για την αθλητική σεζόν με τον εξοπλισμό που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr