background img
banner
banner

Προστέθηκαν ακόμα τρεις παίκτες στον Παναιγιάλειο

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΡΜΗΣ ΚΑΙ ΟΡΤΕΝΤΖΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

23 παίκτες έτρεχαν την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Αβύθου, με τους Ανδριανή, Παπαγεωργίου, Ανταχόπουλο, να ανακοινώνονται από τον Παναιγιάλειο πριν την προπόνηση.

Η ανακοίνωση της διοίκησης: «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τρεις ποδοσφαιριστές, τον Δημήτρη Ανδριανή, τον Βασίλη Παπαγεωργίου και τον Χρήστο Ανταχόπουλο. Ο Δημήτρης Ανδριανής είναι επιθετικός, έχει γεννηθεί στις 20 Μαϊου του 2004 κι έχει ύψος 1,85. Την προηγούμενη σεζόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Απόλλων Σμύρνης τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και στον δεύτερο γύρο στην Επισκοπή.

Ο Βασίλης Παπαγεωργίου αγωνίζεται ως εξτρέμ και στη δεξιά και στην αριστερή γραμμή, έχει ύψος 1,75 και γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 2003. Ο 21χρονος επιθετικός ήταν για 3 χρόνια στις ακαδημίες της West Brom και στην ομάδα μας έρχεται από τον Παλλαυρεωτικό.

Ο Χρήστος Ανταχόπουλος γεννημένος στις 24 Μαρτίου 2004 με ύψος 1,88, παίζει ως εξτρέμ. Ο 20χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στο τοπικό Ολλανδίας και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Τριφυλλιακός.

Καλωσορίζουμε τους ποδοσφαιριστές στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας κι ευχόμαστε να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία».

Ορτέντζιος και Συρμής ανακοινώνονται σήμερα

Ο 19χρονος Αιγιώτης επιθετικός Αργύρης Ορτέντζιος, αρέσει πολύ στον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη και στο φινάλε της προπόνησης έδωσαν τα χέρια. Θα τον προτείνει στην διοίκηση για να υπογράψει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον 21χρονο Γιώργο Συρμή, που ήρθε από τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα στους ποδοσφαιριστές

Αφοσιωμένοι στην προπόνηση το τεχνικό δίδυμο Κώστας Γαλτσίδης και Πέτρος Τόπκας, συνεχίζουν να παίρνουν αποφάσεις για την παραμονή και την απομάκρυνση των μελανόλευκων.
Δεν φόρεσε για πολύ τα μελανόλευκα ο εικονιζόμενος Γιάννης Μανουσάκης και αποτέλεσε παρελθόν για τον Παναιγιάλειο.

Σχετικά η διοίκηση του Παναιγιάλειου αναφέρει: «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει κατόπιν συμφωνίας της διοίκησης με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανουσάκη τη λύση της συνεργασίας τους για προσωπικούς λόγους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον ποδοσφαιριστή».

Στην προπόνηση της Δευτέρας ήταν ο τερματοφύλακας Θόδωρος Αντωνόπουλος που ανήκε στην Κηφισιά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Δοκιμάζεται ο Εντογκό από την Ισημερινή Γουινέα

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Εντογκό ήταν στην  προπόνηση, για να τεθεί και αυτός στο μικροσκόπιο της τεχνικής ηγεσίας μέχρι να παρθεί η απόφαση για την παραμονή του ή όχι στο μελανόλευκο ρόστερ.

Άλλαξε η ημερομηνία του φιλικού με τον Αστέρα Δερβενίου – Πρώτο φιλικό 11/09 θα γίνει στην Τρίπολη με τον Αστέρα Β΄

Προτάσεις για φιλικό είχε για την ίδια μέρα ο Παναιγιάλειος (Τετάρτη 11/09). Επρεπε να αλλάξει κάτι για να χωρέσει δυο φιλικά σε δυο διαφορετικές ημερομηνίες.
Κατόπιν επαφών που είχαν οι προπονητές των τριών ομάδων, αποφασίστηκε να προηγηθεί το παιχνίδι στην Τρίπολη στις 11/09 και να ακολουθήσει το φιλικό στο Δερβένι με τον Αστέρα στις 14/09.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr