background img
banner
banner

Σοκ από τον απροσδόκητο θάνατο της Στάμως Ζαπάντη

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΙΓΙΟΥ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία και ιδίως οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Αγροτικής Οικονομίας Αιγίου, από την απώλεια της υπαλλήλου που εκτελούσε χρέη προϊσταμένης Στάμως Ζαπάντη, η οποία βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου στην Υπηρεσία, από τους συναδέλφους της. Από την αστυνομία ερευνώνται τα αίτια θανάτου της ενώ έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

«Φως» στην αιτία θανάτου της άτυχης 62χρονης θα ρίξει η διενέργεια ιατροδικαστικές εξέτασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της από το βράδυ της Δευτέρας και η οικογένειά της την αναζητούσε, ενώ ουδείς γνωρίζει πότε προσήλθε στην υπηρεσία της.

Υπενθυμίζεται ότι η Υπηρεσία Αγροτικής Οικονομίας στεγάζεται στην οδό Κορίνθου πλησίον του σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας» και το σοκ ήταν έντονο για τους υπαλλήλους που βρήκαν την 62χρονη νεκρή χθες το πρωί, στο γραφείο της. Τραγική ειρωνεία, πριν από δύο χρόνια, σε ρεπορτάζ της «Π» για τη λειτουργία της Υπηρεσίας, η ίδια είχε αναφέρει πως σκοπεύει να εγκαταλείψει την Υπηρεσία και να συνταξιοδοτηθεί μετά τα 33 χρόνια υπηρεσίας…

Εν τω μεταξύ, με αφορμή το θάνατο υπαλλήλου του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Αιγιαλείας, ο Γενικός Διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Σάββας Βλάχος, έκανε την ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση: «Η είδηση της τραγικής απώλειας της συναδέλφου μας συγκλονίζει την οικογένεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η Στάμω Ζαπάντη υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, υπήρξε πολύτιμο υπηρεσιακό στέλεχος της Περιφέρειάς μας, καθώς διακρινόταν για την εργατικότητα, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητά της. Στην οικογένειά της και τους οικείους της εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια, ευχόμενος δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες. Με θλίψη και οδύνη την αποχαιρετούμε».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr