background img
banner
banner

Θα… γέμιζε ηρωίνη την Αιγιάλεια…

«ΤΣΑΚΩΤΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 43ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ «ΑΝΤΡΟ» ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Καλά φυλαγμένα στο σπίτι του είχε ναρκωτικά διαφόρων ειδών, μεταξύ των οποίων και ηρωίνη, τα οποία προόριζε για στέκια της περιοχής.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε ωστόσο από Ασφάλεια και ΟΠΚΕ και συνελήφθη, αφού βρέθηκαν στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών ενώ φαίνεται πως είχε και παλιούς λογαριασμούς…

Αστυνοµικοί του Τµήµατος Αιγιαλείας και της ΟΠΚΕ της Ασφάλειας, αξιοποιώντας καλά πληροφορίες, έκαναν έφοδο το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι του 43χρονου και «ξετρύπωσαν» 72 γραµµάρια ηρωίνης, 91 δισκία που εµπίπτουν στον νόµο περί ναρκωτικών και ένα τσιγάρο κάνναβης. Σε βάρος του σχηµατίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόµου περί ναρκωτικών και θα βρεθεί αντιµέτωπος µε την ∆ικαιοσύνη.

Στην ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει τα εξής: Συνελήφθη, χθες (προχθές) το πρωί, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας και της ΟΠΚΕ της ιδίας Υπηρεσίας, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν: 72,05 γραμμάρια ηρωίνης, 91 ναρκωτικά δισκία, 1,25 γραμμάρια κάνναβης, 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού κάνναβης και 1 κινητό τηλέφωνο.

Είχε συλληφθεί και την περασμένη εβδομάδα…

Επισημαίνεται ότι στις 3-9-2024 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής εντόπισαν τον κατηγορούμενο σε περιοχή της Αττικής και τον συνέλαβαν, διότι σε σωματικό έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν 23,8 γραμμάρια ηρωίνης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και κλοπές.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr