background img
banner
banner

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Με ακόμα δυο φιλικά πριν το πρωτάθλημα η Αιγείρα / Ακράτα

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19:00 ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΘΥΕΛΛΑ Π. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου πλησιάζει για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας. Από την περιοχή μας μόνο μια είναι η εκπροσώπηση στον 2ο όμιλο, με την Αιγείρα / Ακράτα από την ανατολική Αιγιάλεια να βάζει για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν υψηλούς στόχους στο μεγάλο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής Βασίλης Μπαλατής ασχολείται συνεχώς με το μοντάρισμα στο έμψυχο υλικό, αφού οι πολλές μεταγραφές αφήνουν ανοιχτά πολλά κεφάλαια.

Να βρεθεί ένας βασικός κορμός, να αξιοποιηθούν οι πλευρές με τον καλύτερο τρόπο, να υπάρχουν έτοιμες οι εναλλακτικές λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα, να πλησιάσει στο ζενίθ η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, να δημιουργηθεί ένα αμιγές και ομαδικό σύνολο που θα στηρίζεται το παιχνίδι, χωρίς την αποκλειστική αναζήτηση λύσεων μέσα από ατομικές ενέργειες.

Για μια ακόμα φορά στο τελευταίο φιλικό (3-2 την Θύελλα Αιγίου) πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές στο β΄ ημίχρονο, δείγμα της προσπάθειας που γίνεται από την τεχνική ηγεσία να εξάγει όλο και ασφαλέστερα συμπεράσματα. Ο Βασίλης Μπαλατής είχε και στο φιλικό της Κυριακής ελλείψεις και εύχεται να έχει όλο τον κόσμο στη διάθεσή του στα επίσημα παιχνίδια που πλησιάζουν.

Τα τελευταία φιλικά για την Αιγείρα / Ακράτα

Με τον Πέλοπα Κιάτου το αυριανό εντός έδρας φιλικό θα είναι από τα πιο δυνατά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που έχουν προηγηθεί και ακολουθούν. Λογικά ο Βασίλης Μπαλατής θα κάνει πρόβα πρωταθλήματος στο συγκεκριμένο παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο της Αιγείρας, αλλά και στο τελευταίο που είναι το Σάββατο 14/09 στα Ροΐτικα. Να χρησιμοποιήσει δηλαδή στην αρχική 11άδα τους παίκτες που έχει στο νου του να παρατάξει στην πρεμιέρα απέναντι στον Αρη Πατρών.

Για την ετοιμότητα της Αιγείρας / Ακράτας ο Βασίλης Μπαλατής υπολόγισε ότι βρίσκεται στο 75-80%, αφού αρκετά παιδιά έχασαν προπονήσεις, αλλά θα βελτιωθεί μέχρι την πρεμιέρα.
Επίσης ο προπονητής του σωματείου της περιοχής μας που μας εκπροσωπεί στην Α΄ κατηγορία είπε ότι δεν έχει ακόμα καταλήξει στον βασικό κορμό.
Για την κλήρωση του προγράμματος τόνισε ότι: «Από εμάς εξαρτώνται όλα. Το πρόγραμμα θα είναι καλό αν συνοδευτεί με θετικά αποτελέσματα.»

Σάββατο 14/9 το Σούπερ Καπ στις 19:00 στο «Κάνιστρας»

Ορίστηκε η ώρα και το γήπεδο που θα βρεθούν αντιμέτωποι το ερχόμενο Σάββατο η κυπελλούχος Θύελλα Π. με τον πρωταθλητή Ατρόμητο Π.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» στις 19:00.
Η γενική είσοδος των φιλάθλων ορίστηκε στα 5 ευρώ, ενώ θα είναι δωρεάν για τις γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 14 ετών.
Σε περίπτωση ισοπαλίας δεν θα έχουμε παράταση, αλλά οι δυο αντίπαλοι θα οδηγηθούν κατ’ ευθείαν στην διαδικασία των πέναλτι.

 

Αργεί η πρώτη προπόνηση για τον Φοίνικα / Ζήρια

Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει τα απαραίτητα προκαταρκτικά και την προετοιμασία πριν το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ο Φοίνικας / Ζήρια.
Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ, λίγες στη διοίκηση και με προπονητή τον Νίκο Ψυχογιάννη, το σωματείο της δυτικής Αιγιάλειας ετοιμάζεται για την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο Ζήριας τελικά, αφού δεν προχώρησαν τα έργα βελτίωσης στον αγωνιστικό χώρο.

Το ρόστερ κυμαίνεται σε μικρά μεγέθη, μέχρι να μαζευτεί όλος ο κόσμος, να έρθουν επίσης οι προσθήκες από την περιοχή της Πάτρας και να έχει στην διάθεσή της η τεχνική ηγεσία έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών για να μπει στο γήπεδο.

Το αργότερο η πρώτη θα είναι στις 15 τρέχοντος, ημερομηνία που μπορεί να πάει νωρίτερα, αν έχει συγκεντρωθεί ένα ικανοποιητικό νούμερο στο έμψυχο υλικό.

Στις προπονήσεις της Θύελλας και ο Ραμπούσγια

Ταλαιπωρήθηκε με την εγχείριση στον χιαστό ο Στέλιος Ραμπούσγια, ο οποίος από την Δευτέρα μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων της Θύελλας.
Καθημερινά θα γίνονται οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα από τον Κυριάκο Αθανασίου, ο οποίος λογαριάζει να μπει στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος από την επόμενη εβδομάδα, στην οποία θα περιέχονται τρεις προπονήσεις.

Ακόμα τρία φιλικά για την Θύελλα Αιγίου

Στις 28-29/09 αρχίζει το πρωτάθλημα στην Β΄ κατηγορία και μέχρι τότε στην Θύελλα έχουν προγραμματίσει τρία φιλικά.
Το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο Πλαστήρα με την ΑΕ Καλαβρύτων, στο ίδιο γήπεδο την Τετάρτη στις 18/09 με την ΑΕ Αιγίου και τελευταίο το Σάββατο 21/09 εκτός έδρας με τον Δαβουρλή.

Σεμινάριο την Κυριακή οι διαιτητές

Δεν θα υπάρχουν διαιτητές την ερχόμενη Κυριακή για να καλύψουν φιλικές συναντήσεις. Εχουν σεμινάριο και τα σωματεία που υπολογίζουν να παίξουν φιλικά προετοιμασίας την Κυριακή θα πρέπει, είτε θα αλλάξουν ημερομηνία, είτε κάποιος από τις δυο ομάδες να διευθύνει το παιχνίδι τους.

Πρώτη προπόνηση για την Αβυθο

Κυριακή η ακαδημία και Δευτέρα η ερασιτεχνική ομάδα της Αβύθου είχαν την πρώτη τους προπόνηση. Από την διοίκηση της Αβύθου θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα, που θα ενισχύσουν το σωματείο να διεκδικήσει τους στόχους που έχει θέσει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr