background img
banner
banner

Αγιασμός και έναρξη αγωνιστικής σεζόν στον Αθηνόδωρο Αιγίου

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ

Mε φόντο τα 20 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου και τις μεγάλες επιτυχίες τόσο σε επίπεδο αθλητών και προπονητών όσο και σε επίπεδο διοίκησης, τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο καθιερωμένος Αγιασμός του συλλόγου στίβου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς». Παράλληλα σηματοδοτήθηκε και η έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς στον σύλλογο που στοχεύει σε νέες και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Τον αγιασμό τέλεσαν ο π. Βασίλειος Πετρόπουλος και ο π. Βασίλειος Νικολόπουλος παρουσία του αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χαράλαμπου Μπονάνου, του αναπληρωτή δημάρχου και αντιδημάρχου Έργων, Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Χριστόπουλου, του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Παναγιώτη Ανδριόπουλου, του αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής – Διαχείρισης Αδέσποτων Γιώργου Φραγκονικολόπουλου, του βοηθού δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Χρήστου Τσερεντζούλια και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Φάνη Ραμπαβίλα.

Την εκδήλωση τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους ο Ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού – Πολιτισμού Πέτρος Δαδιώτης, ο νέος πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου Δημήτρης Μπεγλερίδης και το μέλος Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βασίλης Καρανάσιος.

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι που ολοκληρώνοντας την πρώτη 20ετία λειτουργίας του ο σύλλογός μας προσθέτει μία ακόμη υποστηρικτική δομή στους αθλητές μας μετά την ευόδωση των πρώτων ενεργειών μας για την τοποθέτηση του ελαστικό τάπητα (ταρτάν) και τον εξοπλισμό του Σταδίου με το απαραίτητο αθλητικό υλικό (στρώμα ύψους, εμπόδια κλπ), και πρόσφατα των πρωτοβουλιών μας για την κατασκευή του προθερμαντηρίου που σύντομα επίκειται η έναρξη των εργασιών κατασκευής του. Οι ευχαριστίες μας προς όλους είναι αυτονόητες. Οφείλουμε ευχαριστίες σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας με κάθε ιδιότητα.

Ευχαριστούμε οπωσδήποτε τους μεγάλους χορηγούς μας, CAVINO, ΚΡΙΝΟΣ, Κρεοπωλεία ΤΣΙΝΟΥΚΑΣ, Ζαχαροπλαστεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Εταιρεία FUJITSU, Λογιστικό Γραφείο Θεοδωρακόπουλου AFC.

Ισχυρή θα είναι και φέτος η στήριξη τους στις διάφορες εκδηλώσεις του συλλόγου, ιδιαίτερα δε στην προμήθεια αθλητικού υλικού και στη συμμετοχή περισσότερων αθλητών σε περισσότερους αγώνες καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής. Πιστεύουμε ότι η νέα αθλητική χρονιά θα μας δώσει ακόμα περισσότερες επιτυχίες αρκεί να ξεπερνάμε τα προβλήματα με ενότητα, χαμόγελα και αγωνιστική διάθεση.

Ισχυρή θα είναι και φέτος η στήριξη των χορηγών μας στις διάφορες εκδηλώσεις του συλλόγου, ιδιαίτερα δε στην προμήθεια αθλητικού υλικού και στη συμμετοχή περισσότερων αθλητών σε περισσότερους αγώνες καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής. Πιστεύουμε ότι η νέα αθλητική χρονιά θα μας δώσει ακόμα περισσότερες επιτυχίες, αρκεί να ξεπερνάμε τα προβλήματα με ενότητα, χαμόγελα και αγωνιστική διάθεση», αναφέρει σε ανακοίνωση ο σύλλογος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr