background img
banner
banner

Έλαβε ευλογία, γνώσεις αλλά και θετική ενέργεια…

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ

Ευλογία αλλά και ενημέρωση γύρω από τα προβλήματα της καθημερινότητας των ανθρώπων και της κοινωνίας, έτσι όπως μεταφέρονται στους Ιεράρχες, έλαβε κατά τις συναντήσεις τους με τους Μητροπολίτες Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και Πατρών κ.κ. Ιερώνυμο και Χρυσόστομο αντίστοιχα, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, επικεφαλής της παράταξης «Ένα Επιμελητήριο», Τάκης Βασιλείου.

Οι επαφές του το τελευταίο διάστημα δεν περιορίζονται μόνο στους επιχειρηματικούς – επαγγελματικούς κύκλους, αλλά σε όλο το κοινωνικό φάσμα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου τόσο σε υλικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Γι’ αυτό και ο ίδιος ο κ. Βασιλείου, δήλωσε πιο «πλούσιος» μετά από αυτές τις δύο συναντήσεις, που –όπως τόνισε- του ενδυνάμωσαν τη διάθεση να αγωνιστεί για την πρόοδο και την προκοπή. Φορέας δράσης προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας το οποίο επιθυμεί να υπηρετήσει με όλες του τις δυνάμεις.

Δώρο βιβλίο με οικονομικό περιεχόμενο

Η πρώτη συνάντηση έγινε προχθές με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο, ο οποίος δέχθηκε με χαρά τον κ. Βασιλείου, μιλώντας του με ιδιαιτέρως ένθερμα λόγια και ευχόμενος «καλή επιτυχία» για τον αγώνα του για το Επιμελητήριο. Ο κ. Βασιλείου μετέφερε στην «Π» γι’ αυτή τη συνάντηση: ΄΄Με τον Σεβασμιώτατο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο είχαμε μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τα θέματα της περιοχής μας σε Αιγιάλεια και Καλάβρυτα και νιώθω ευγνώμων για την ευλογία που έλαβα αλλά και τη θετική ενέργεια. Τον ευχαριστώ θερμά΄΄. Μάλιστα, ο κ. Ιερώνυμος δώρισε στον υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας το βιβλίο «Η θυσιαστική και οικονομική συμμετοχή των Ιερών Μονών μας στον αγώνα του 1821» που αποτελεί έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Χθες, ο επικεφαλής της παράταξης «Ένα Επιμελητήριο» επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο στην Πάτρα σε μία επίσης ουσιαστική συνάντηση. ΄΄Αναπτύξαμε πράγματι μία όμορφη κουβέντα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο ο οποίος με δέχθηκε εγκάρδια. Έχω την τιμή και τη χαρά να τον γνωρίζω πολλά χρόνια, τον εκτιμώ και τον σέβομαι΄΄, σημείωσε ο κ. Βασιλείου.

Άρρηκτοι οι δεσμοί με την Πάτρα

Στη συνέχεια και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χθες, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου είχε συναντήσεις με φορείς, επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Πάτρας.
Ερωτηθείς αναφορικά με το τι του μεταφέρθηκε σχετικά με την υποψηφιότητά του για το Επιμελητήριο, ο κ. Βασιλείου είπε πως βλέπουν πολύ θετικά την κάθοδό του και πιστεύουν ότι η διοίκηση του Επιμελητηρίου χρειάζεται νέα πρόσωπα. Αξίζει να αναφερθεί πως ο κ. Βασιλείου μόνο… ξένος δεν είναι για την αχαϊκή πρωτεύουσα. Τόσο από την ενασχόλησή του με τα κοινά ως δήμαρχος Διακοπτού όσο και μέσα από την επιχειρηματική του πορεία, συνεργάζεται με τον κόσμο της Πάτρας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι έχει ζήσει περισσότερα από είκοσι χρόνια στην Πάτρα ενώ εκεί πρωτοδραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με το αντικείμενο που ασχολείται, δηλαδή τον εξοπλισμό των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και τα ιατρικά μηχανήματα. Είναι λοιπόν φυσικό να διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με τον επιχειρηματικό κόσμο της Πάτρας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr