background img
banner
banner

«Κυκλική οικονομία για έναν καλύτερο πλανήτη»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΈΡΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΗΛΙΟ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «Ήλιος», στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τού Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για όσους/όσες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο ευρωπαϊκό έργο εθελοντισμού με τίτλο: «Circular Economy for a Better Planet» από 23 Σεπτεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου στο Αβέιρο, στην Πορτογαλία.

Το έργο αυτό αποσκοπεί στην ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα που χαρτογραφεί όλα τα καταστήματα μεταχειρισμένων ενδυμάτων στο Αβέιρο. Επίσης, περιλαμβάνει τη διοργάνωση και τη συμμετοχή σε εκθέσεις μεταχειρισμένων ρούχων και τη διεξαγωγή εκστρατειών ευαισθητοποίησης κατά της σπατάλης τροφίμων. Επιπρόσθετα, οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν σε έργα Erasmus+, να συμμετάσχουν στο σχεδιασμό εκδηλώσεων και να συμβάλουν ενεργά σε πρωτοβουλίες με επίκεντρο την κοινότητα.

Τα προφίλ των εθελοντών που αναζητούνται είναι τα εξής: Α) Γνώσεις προγραμματισμού για τη συνέχιση της ανάπτυξης της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Η εμπειρία με το Outsystems δεν είναι υποχρεωτική, αλλά θα ήταν πλεονέκτημα. Β) Εμπειρία σε πολυμέσα, λήψη εικόνας και βίντεο και επεξεργασία εικόνας και βίντεο για τη συνέχιση της ανάπτυξης της διάταξης της εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και οδηγίες για το πώς οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος: [email protected] (Υπόψιν: Γεωργίου Ρόζου).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr