background img
banner
banner

Τρεις προσθήκες στο ρόστερ του Αστέρα

O ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΥΓΑΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ

Αυξήθηκαν οι επιλογές στο ρόστερ του προπονητή του Αστέρα Αντώνη Μπάλα, ύστερα από την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιώργο Μανίκα και τρεις πρόσφατες προσθήκες.

Αποκτήθηκαν οι: Βαγγέλης Σπανός (Αχιλλέας), Δημήτρης Καυγάς (Φοίνικας / Ζήρια) και ο τερματοφύλακας Γιώργος Γκανατσούλας (Θύελλα Αιγίου).

Σχετικά με την μετακίνησή του στην ομάδα της Τέμενης μίλησε στo Protionline.gr ο 33χρονος μέσος Δημήτρης Καυγάς. Είπε: «Δέχθηκα προτάσεις από κάποια σωματεία της περιοχής μας, επέλεξα τελικά τον Αστέρα. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση και τον προπονητή Αντώνη Μπάλα που θα με βοηθήσει σε επίπεδο αγωνιστικό, αλλά και ατομικό, αφού υπολογίζω στη δύση της ενασχόλησής μου σαν ποδοσφαιριστής, να ακολουθήσω την προπονητική. Το επόμενο βήμα μου είναι να προπονώ ακαδημίες.»

Για την αγωνιστική του κατάσταση και την ετοιμότητά του στάθηκε επίσης ο Δημήτρης Καυγάς: «Αισθάνομαι έτοιμος να προσφέρω τις αγωνιστικές μου υπηρεσίες. Ευτυχώς δεν υπάρχει κάποιο τραύμα που να με ταλαιπωρεί και εύχομαι να ολοκληρώσω έτσι τις φετινές αγωνιστικές μου υποχρεώσεις και μαζί με τους συμπαίκτες μου να προσφέρουμε τα μέγιστα στην ομάδα.»

Για τους φετινούς στόχους του ο έμπειρος μέσος τόνισε: «Θα ήθελα να βρίσκομαι σε όλα τα παιχνίδια με ψηλά στάνταρ απόδοσης, να βοηθήσω τον Αστέρα να πάει ψηλά στην βαθμολογία.»

Για το τι του έχει προσφέρει το ποδόσφαιρο μίλησε ο Δημήτρης Καυγάς: «Επέλεξα και ακολούθησα το άθλημα που μου άρεσε περισσότερο από την ηλικία των 5 ετών. Πέρα από τα πολλά οφέλη που σου παρέχει υγεία, χαρά, διασκέδαση, παράλληλα το θεωρώ σαν ένα κομμάτι διαφυγής από την ρουτίνα, την δουλειά, την καθημερινότητα.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr