background img
banner
banner

ΠΑΥΛΟΣ ΛΙΑΤΟΣ: Πήρε «μεταγραφή» για Μεσολόγγι

ΜΙΛΑ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ

Ο Αιγιώτης πολύτιμος μέσος Παύλος Λιάτος, κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Παρουσιάζεται στο Μεσολόγγι, σε μια εποχή που είχε ξεπεράσει εντελώς τον περυσινό τραυματισμό του, βελτιώνοντας αισθητά την ατομική και ομαδική του παρουσία σε προετοιμασία και φιλικά. Το Protionline.gr ήρθε σε επαφή με τον Παύλο Λιάτο, ο οποίος σχολίασε την αναχώρησή του και την μέχρι τώρα συμμετοχή του στην ομάδα του Παναιγιάλειου.

Πως αισθάνεσαι με την υποχρέωση της θητείας που σε κρατά σε απόσταση από την ομάδα;
Για να πω την αλήθεια θα είναι λίγο δύσκολο τον πρώτο καιρό λόγω της απόστασης που θα έχω από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις αλλά παραμένω αισιόδοξος.
Ελπίζω και πιστεύω ότι θα είναι μικρό το χρονικό διάστημα της απουσίας μου και δεν θα μου κοστίσει πολύ. Θα είμαι κανονικά στην ομάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω στα μέγιστα έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Πως είδες την μέχρι τώρα προετοιμασία της νέας τεχνικής ηγεσίας, την ομάδα, τους συμπαίκτες σου;
Μπορώ να πω ότι η προετοιμασία κύλησε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ναι μεν αργήσαμε να ξεκινήσουμε, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με την Μύκονο.
Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης και η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να τα πετύχουμε. Ομως το ρόστερ μας είναι πολύ ταλαντούχο, ο κοουτς έχει κάνει παρά πολύ καλή δουλειά και μας έχει βοηθήσει τα μέγιστα έτσι ώστε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όπως είπα και πριν σε βάθος χρόνου η ομάδα θα βρεθεί σε ένα πολύ καλό επίπεδο, είμαστε ανταγωνιστικοί και περιμένουμε την Κυριακή για να το αποδείξουμε.

Από τι εξαρτάται η επιστροφή σου στην ομάδα αφού θεωρείσαι απαραίτητος;
Έχουμε συζητήσει αυτό το θέμα με την ομάδα και βρέθηκε η λύση στο να είμαι στο στρατόπεδο της Πάτρας έτσι ώστε να μπορέσω να συνδυάσω το στρατιωτικό με το ποδόσφαιρο.
Επομένως θα μπορώ να είμαι σε κάθε προπόνηση και το ποιο βασικό να ακολουθώ την ομάδα σε κάθε αγώνα.

Φοβάσαι ότι αυτή η διακοπή στο φόρτε της προετοιμασίας και της παραγωγικότητάς σου θα απαιτήσει πάλι κάποιο χρόνο προσαρμογής για την καλύτερη επιστροφή σου;
Κάναμε μια συζήτηση με τον προπονητή για το συγκεκριμένο θέμα. Πιστεύω ότι οι δυο εβδομάδες αποχή δεν θα μου κοστίσουν παρά πολύ διότι όλο το καλοκαίρι έχω δουλέψει σε ατομικό επίπεδο και η προετοιμασία βγήκε σε πολύ καλά πλαίσια για εμένα. Επομένως μόλις με το καλό βρεθώ σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την ομάδα θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Σίγουρα οι πρώτες δυο εβδομάδες θα είναι δύσκολες λόγω της απουσίας μου από την ομάδα αλλά νιώθω έτοιμος και πιστεύω μπορώ να βοηθήσω τα μέγιστα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr