background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Την περυσινή επιτυχία θέλει να επαναλάβει ο Παναιγιάλειος

ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ

Πρωινές προπονήσεις άρχισαν από χθες στον Παναιγιάλειο, με το πρόγραμμα να ξεκινά στις 11:00. Αυτό συμπίπτει με την ώρα έναρξης του αγώνα απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου, όμως θα διατηρηθεί και για τις επόμενες προπονήσεις μέχρι νεωτέρας.

Το πάνω χέρι ο Παναιγιάλειος από πέρυσι κόντρα στη Μύκονο

Στο περυσινό πρωτάθλημα των 34 συνολικά αγωνιστικών, αντίθετα με το φετινό που σταματά στα 34 παιχνίδια, ο Παναιγιάλειος είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου με σκορ 2-0, σε ένα παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής. Δύσκολος αντίπαλος το σωματείο του προπονητή Βαγγέλη Βλάχου, που τελικά κάμφθηκε από το εύστοχο πέναλτι του Μακρή στο 11΄ και από το όμορφο 2ο γκολ του Τσίπρα στο 67΄.

Μετράει 22 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του

Μετά τις αποχωρήσεις των Λιάτου, Βλαχοσωτήρος, στο ρόστερ του Παναιγιάλειου έχουν παραμείνει 22 ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα προστεθούν ακόμα δυο έμπειροι τις επόμενες μέρες, αφού διοίκηση και τεχνική ηγεσία αναζητούν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά και θα βοηθήσουν τους νεαρούς στην ανάπτυξη και το σκοράρισμα.

Δεν υπολογίζει δυο ο Κώστας Γαλτσίδης

Τους τραυματίες Ανδριανή και Ανταχόπουλο δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης.
Ο μεν Ανταχόπουλος υπολογίζεται να επιστρέψει σήμερα στην ομάδική προπόνηση, όμως δεν θα είναι σε απόλυτη ετοιμότητα για το παιχνίδι της Κυριακής με την Μύκονο.

Έτοιμα προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας

Με τιμές 120 και 150 ευρώ τυπώθηκαν και διατίθενται τα εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναιγιάλειου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ: «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2024-25 είναι διαθέσιμα προς τους φιλάθλους.
Η ομάδα μας θα παίξει 15 παιχνίδια εντός έδρας και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι 120€ το απλό εισιτήριο και για τους φιλάθλους που έχουν την οικονομική δυνατότητα το VIP εισιτήριο κοστίζει 150€. Όσοι και όσες επιθυμούν να αγοράσουν την κάρτα τους μπορούν να την προμηθευτούν από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Ρήγα Φεραίου 57-59 από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και το απόγευμα 19:00-21:30. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν και με μετρητά και με κάρτα.
Η διοίκηση του Παναιγιαλείου θέλει να ευχαριστήσει τα Αστικά Αιγίου και τον πρόεδρο Χρήστο Κοσσαρά για την ανταπόκρισή τους και τη βοήθεια τους προς τον σύλλογό μας.
Ο Παναιγιάλειος θέλει να συνδράμει στην ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης μας και καλεί όλους τους Αιγιώτες και τις Αιγιώτισσες να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο: 26914-02398»

Στις 16:00 η έναρξη αγώνων μέχρι την 6η αγωνιστική

Χωρίς να υπολογίζουμε τα παιχνίδια που έχουν να κάνουν με τα νησιά και τις μετακινήσεις από και προς αυτά με συνέπεια κάποιες αλλαγές στην ώρα έναρξης, η κοινή ώρα αγώνων θα είναι στις 4 το απόγευμα.

Αυτό θα παραμείνει για τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, αφού από την 6η αγωνιστική (27/10) τα παιχνίδια θα ξεκινούν μια ώρα νωρίτερα, στις 15:00.

Η ώρα έναρξης θα επανέλθει στις 16:00 από την 27η αγωνιστική (30/03), δηλαδή τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr