background img
banner
banner

Παραμένουν κλειστά τα κυλικεία σε δημοτικό στάδιο και κλειστό γυμναστήριο

Το… delivery συνεχίζεται στο δημοτικό στάδιο Αιγίου και το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, αλλά και στο γήπεδο της Αβύθου που θα χρησιμοποιήσει και φέτος ως έδρα η ομάδα του Παναιγιαλείου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Αρκετοί σύλλογοι έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια αλλά τόσο οι αθλούμενοι όσο και οι επισκέπτες στους αθλητικούς χώρους, ακόμη και νερό αναγκάζονται να φέρνουν από το σπίτι τους ή να δίνουν… παραγγελία στα κοντινά καταστήματα.

Το κυλικείο ήταν κλειστό στο γυμναστήριο και στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στον Αστέρα Τέμενης και τη Γαλήνη Πάτρας γεγονός που σχολιάστηκε κυρίως από τους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας. Θυμίζουμε, ότι η σύμβαση με τον εκμισθωτή έχει λήξει από πέρυσι και θα πρέπει να γίνει νέα δημοπρασία για την εκμίσθωσή των κυλικείων..

Μάλιστα, την προηγούμενη φορά μεσολάβησαν περισσότερα από δύο χρόνια για να ανοίξει και πάλι (ειδικά στο κλειστό γυμναστήριο) αφού δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον όλο αυτό το διάστημα. Να τονίσουμε, ότι σύμφωνα με τον νόμο το Κυλικείο υποχρεούται να διαθέτει, καφέ και αναψυκτικά κάθε είδους, διάφορα είδη γλυκών, ζεστά και κρύα σάντουιτς, ξηρούς καρπούς και εμφιαλωμένα νερά. Απαγορεύεται η διάθεση και χρήση οινοπνευματωδών ποτών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr