background img
banner
banner

Να γίνει το Επιμελητήριο ο σημαντικότερος παράγοντας στην περιοχή

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Συνεχίζει τις επαφές του με εκπροσώπους συλλόγων, συντεχνιών και φορέων του νομού Αχαΐας, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Τάκης Βασιλείου.

Η συνάντηση του κ. Βασιλείου με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Πάνο Κουτρόπουλο αλλά και με τον νέο γενικό γραμματέα Χρήστο Παπαϊωάννου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, εμπεριείχε και συγκίνηση για τους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή, αλλά και αισιοδοξία για τη διάθεση και την όρεξη που δείχνει η διοίκηση της Συντεχνίας να ανοίξει έναν νέο κύκλο, με δράσεις εξωστρέφειας και ενίσχυσης του κλάδου σε τοπικό επίπεδο.

΄΄Η συνάντησή μου με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Συντεχνίας Αρτοποιών ήταν συγκινητική, σημειολογική αλλά και αισιόδοξη θα έλεγα. Προσωπικά, αφού τους συνεχάρην για την εκλογή τους, τους κατέστησα γνωστό πως θα είμαι παρών σε οτιδήποτε χρειαστούν και συμφωνήσαμε στο να συνεργαστούμε ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μπορεί να μας δώσει το Επιμελητήριο Αχαΐας. Και οι δύο θεωρούν το Επιμελητήριο πολύ σημαντικό παράγοντα που όμως δεν έχει προσφέρει όσο θα έπρεπε. Επιθυμούν να γίνει ο σημαντικότερος παράγοντας για την περιοχή και τους επιχειρηματίες που διέρχονται μία δύσκολη περίοδο΄΄, τόνισε στο Protionline.grο κ. Βασιλείου.

Ως προς τα θέματα που προέταξαν οι εκπρόσωποι των αρτοποιών, έχουν να κάνουν κυρίως με τις αυξήσεις στην ενέργεια αλλά και τις πρώτες ύλες, όπου για να μην μετακυλήσουν το κόστος στους πελάτες τους αναγκάζονται να απορροφούν τις αυξήσεις, μειώνοντας όμως το κέρδος τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr