background img
banner
banner

1-1 με την Μύκονο ο ανέτοιμος και με ελλείψεις Παναιγιάλειος | ΦΩΤΟ

Με 14 παίκτες όλους κι όλους κατέβηκε στην Αβυθο να παλέψει με την ομάδα του ο Κώστας Γαλτσίδης κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου.

Λαμβάνοντας στα υπ’ όψιν την χρονικά μικρή προετοιμασία και τις πολλές απουσίες που παρατάχθηκε στην πρεμιέρα ο Παναιγιάλειος, ικανοποίησε με την απόδοσή του, έβγαλε ψυχικά αποθέματα και ανεπηρέαστος από το γκολ που δέχτηκε στο 24΄, ισοφάρισε γρήγορα και στο τέλος θα μπορούσε να κάνει ακόμα και την ολική ανατροπή.

Το πρώτο 10λεπτο ανήκε στους γηπεδούχους

Με τον αέρα της έδρας οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου γέμισαν καλύτερα το γήπεδο από τους παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου, κράτησαν την μπάλα και την υπεροχή χωρίς όμως να φτάσουν στη μεγάλη φάση.

Δοκάρι στο 10΄ η Μύκονος και ευκαιρία ο Ρίντι στο 13΄

Στην πρώτη της τελική προσπάθεια η Μύκονος πλησίασε στο γκολ με τον Σαμπανίδη ο οποίος στο 10΄ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η απάντηση από τον Παναιγιάλειο ήταν τρία λεπτά αργότερα όταν το σουτ του Ρίντι πέρασε λίγο έξω από την εστία του Χανιωτάκη.

Ανοίγει το σκορ ο Πινέιρο 0-1 η Μύκονος

Στο 24΄ ο Πινέιρο πήρε την ασίστ του Παπαδόπουλου και με κοντινό πλασέ σημείωσε το γκολ της Μυκόνου.

Ο σκόρερ απείλησε και δυο λεπτά αργότερα αλλά έβαλε την προβολή και απομάκρυνε σε κόρνερ ο Ρίζος.

Ο Μπούμπας ισοφαρίζει 1-1 με εκπληκτικό τρόπο

Στο 32΄ ο Μπούμας έκανε κίνηση έξω από την αντίπαλη περιοχή, με ντρίπλες βρήκε τον ελεύθερο χώρο για να στείλει την μπάλα στη γωνία του Χανιωτάκη για το 1-1.

Με την ψυχολογία της ισοφάρισης τα ηνία ο Παναιγιάλειος

Το γκολ του Μπούμπα έδωσε περισσότερη ώθηση στους παίκτες του Γαλτσίδη. Πλησίασαν στο προβάδισμα με τον σουτ του ιδιαίτερα δραστήριου Αθανασόπουλου στο 39΄ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Χανιωτάκης.

Στο 41΄ η σέντρα του του Ντούνη κατέληξε άουτ και στο 44΄ ο τερματοφύλακας Αντωνόπουλος απέκρουσε σωτήρια την «σκαστή» κεφαλιά του Τουρκαΐδη.

Έσπασαν καρδιές στο β΄ ημίχρονο

Η επανάληψη έκρυβε ωραίες φάσεις σε τελειώματα, που θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει το σκορ. Περισσότερες φάσεις για τη νίκη είχε ο Παναιγιάλειος, που χωρίς εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο και με την κούραση να καταβάλλει τους παίκτες από την υπερπροσπάθεια, πάλεψε για να πάρει το «τρίποντο» της πρεμιέρας.

Από πλευράς φιλοξενούμενων ευκαιρία είχε ο Ντούκας στο 55΄ που αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Αντωνόπουλο και ο Τουρκαΐδης ο οποίος από πλεονεκτική θέση στο 77΄ σούταρε άουτ.

Από τον Παναιγιάλειο μεγάλη ευκαιρία είχε στο 66΄ και στο 85΄ ο Λιάτος, στο 74΄ ο Αθανασόπουλος, ενώ στο 79΄ ο Ντούνης δεν πήρε την ευθύνη να τελειώσει την φάση από καλή θέση, προτίμησε να πασάρει στον Ρίντι, αλλά πρόλαβε να μπει στην φάση ο τερματοφύλακας Χανιωτάκης.

Παναιγιάλειος : Γεωργόπουλος, Γαλαριώτης, Ρίζος, Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Ντούκας, Ορτέντζιος (63′ Λιάτος), Μπούμπας, Αθανασόπουλος (93′ Παπαγεωργίου), Σάλλα, Ντούνης (86′ Ανταχόπουλος)

ΑΕ Μυκόνου : Χανιωτάκης, Σπυρόπουλος, Βοϊκος, Μουλάς, Αρκούδας, Μουρίκι, Σγκούρι (40′ λ.τ. Τουρκαϊδης), Ντόκο (74′ Γάσπαρης), Σαμπανίδης (74′ Πάγια), Πινεϊρο (62′ Τράκας), Παπαδόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr