background img
banner
banner

Συναντήθηκε με μέλη του Αθηνόδωρου Αιγίου η Σοφία Σακοράφα

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

Στο Αίγιο και την Αχαϊα γενικότερα βρέθηκε τον προηγούμενο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, όπου συναντήθηκε με ανθρώπους του στίβου αλλά και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης τόσο στην Πάτρα όσο και στο Αίγιο.

Στο Αίγιο συναντήθηκε και μίλησε με τους Νεκτάριο Αργυριάδη (πρόεδρος Αθηνόδωρου), Κώστα Βασιλείου (αντιπρόεδρος Αθηνόδωρου και μέλος ΕΑΣ), Βασίλη Καρανάσσο, Βασίλη Σωτηρόπουλο (μέλος Αθηνόδωρου), Αντώνη Πέππα (μέλος Αθηνόδωρου), Βασίλη Μαρνελή (γ.γ. Αθηνόδωρου), Γιώργο Συμεωνίδη, Ραδάμανθυ Σκούντζο (ταμίας Αθηνόδωρου) ενώ στο στάδιο του Αιγίου βρέθηκε και ο Παναγιώτης Ανδριόπουλος, αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Αιγιάλειας. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ επισκέφτηκε και το ιδιόκτητο προπονητήριο ρίψεων του Αιγιώτικου συλλόγου έξω από το γήπεδο και δήλωσε εντυπωσιασμένη από το αποτέλεσμα (στη φωτό με τον Νεκτάριο Αργυριάδη)

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Πάτρα και συναντήθηκε με: Θεόδωρο Νικήτα (προπονητής, ταμίας συνδέσμου προπονητών στίβου ΑΓΣ Νίκη Πάτρας), Δημήτρη Πεγλερίδη (πρόεδρος ΕΑΣ, εκπρόσωπος ΑΕ Έσπερος 2004), Ξένια  Αργειτάκη, Κωνσταντίνο Παπαζαφείρη (πρόεδρος ΑΓΣ Άτλας), Δήμητρα Σκλάβου (εκπρόσωπος ΑΟΠ Κούρος), Γιώργο Συμεωνίδη, Νεκτάριο Αντωνόπουλο (Πρόεδρος ΑΟ Φλόγας), Τάκη Πετρόπουλο (αντιδήμαρχος Πάτρας), Βασίλη Καρανάσσο και Κωνσταντίνο Κούτρα (υπεύθυνος Αθλητικού Κέντρου Λαδόπουλου).

Η σπουδαία πρωταθλήτρια και πρώην παγκόσμια ρεκορντγούμαν του ακοντισμού βρίσκεται στη θέση της προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) από το 2021 και είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στη μεγαλύτερη Ομοσπονδία της χώρας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr