background img
banner
banner

Στο «Σήμαντρον» η Παραολυμπιακή Εθνική Ποδοσφαίρου Ουκρανίας

Μια σπουδαία Εθνική ομάδα που μετρά 4 συνεχόμενα παγκόσμια πρωταθλήματα, πέρυσι το πρωτάθλημα Ευρώπης στην Σαρδηνία και με μεγάλες διακρίσεις σε κάθε της πάντα συμμετοχή, βρίσκεται στο «Σήμαντρον» για προετοιμασία. Από το 1997 οδηγεί την Εθνική Ουκρανίας ο 56χρονος προπονητής Σεργκέι, έχοντας πανηγυρίσει όλους τους Παγκόσμιους τίτλους: Σε Αθήνα, Λονδίνο, Πεκίνο, Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες της Γαλλίας, αφού είναι υποχρεωτικό να υπάρχει παράλληλα με την ανδρική και γυναικεία ομάδα.

Οι Ουκρανοί προετοιμάζονται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία τέλη Νοεμβρίου και μέσα σε αυτό το πλαίσιο επισκέφτηκαν και στην περιοχή μας το «Σήμαντρον»

Για την επιλογή τους αυτή ο προπονητής Σεργκέι είπε στo Protionline.gr: «Πέρυσι έκανε εδώ την προετοιμασία της η παραολυμπιακή ομάδα Μπάσκετ και έμειναν πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Επιλέξαμε έτσι Ελλάδα αντί για Τουρκία. Μας καλύπτει απόλυτα το «Σήμαντρον και με την επόμενη ευκαιρία πάλι εδώ θα έρθουμε.
Θα κάνουμε προετοιμασία άλλες δέκα μέρες στην Ισπανία».

Για την εμπόλεμη κατάσταση και τα προβλήματα που μπορεί να τους παρουσιάζει, ο Σεργκέι είπε: «Τα παιδιά έχουν αναπηρίες έτσι δεν έχουν πρόβλημα με το στρατό. Προσωπικά παίρνω άδεια εξόδου από την χώρα με ειδική κατάσταση. Είναι αδύνατον να κάνουμε προετοιμασία στην Ουκρανία, μην γνωρίζοντας αν πέσει τίποτα στο …κεφάλι μας. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα ο πόλεμος.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr