background img
banner
banner

Mε τριπλή εκπροσώπηση η ΑΛΜΑ Αιγίου στη φημισμένη Ανάβαση Πορταριάς

Ο Ανοιξιάτικος καιρός, η τεχνική διαδρομή της Ανάβασης και οι μάχες των 90 οδηγών με το χρονόμετρο αποτέλεσαν μια καλή ευκαιρία για αρκετό κόσμο, όλων των ηλικιών, να παρευρεθεί στη φημισμένη “43η Seajets Ανάβαση Πορταριάς”. Η ΑΛΜΑ Αιγίου δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο αγώνα και με τους Ιωακείμ Θέο, Σταύρο Χατούπη και Χάρη Μποροθανασόπουλο να δίνουν το “παρών” εκπροσωπώντας την Λέσχη του Αιγίου. Ο Θέος ήταν εκείνος που ξεχώρισε περισσότερο με την 5η θέση που κατέλαβε στην κατηγορία Ν2 με το Peugeot 106 516, με την δράση του πέμπτου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων να ξεκινάει με την Ομάδα Ν όπου ο Μηνάς Μπενής με Mitsubishi Lancer Evo IX ήταν ο νικητής.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας πραγματοποίησε το ταχύτερο πέρασμα στο πρώτο σκέλος, ενώ κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμα του στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Ο Παναγιώτης Σμυρναίος ήταν ο μεγάλος νικητής στα δίλιτρα της Ομάδας και τη κλάση Ν2. Ο οδηγός του Peugeot 106 έθεσε το ρυθμό στο πρώτο πέρασμα, ενώ κατάφερε να ελέγξει τη συνολική διαφορά και διατηρηθεί μπροστά από τον ανταγωνισμό κατά το δεύτερο ανέβασμα στη διαδρομή.

Ο νικητής της κλάσης Ν3, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος με Honda Civic TypeR μπορεί να σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της δίλιτρης κατηγορίας, κατά το δεύτερο πέρασμα του από τη διαδρομή παρόλα αυτά, περιορίστηκε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας. Ο Χρήστος Λάππας στη πρώτη του εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων πίσω από τα πηδάλια του Ford Fiesta R5, κατέκτησε τη νίκη στην Ομάδα Α της “43ης Seajets Ανάβασης Πορταριάς”.

Ο Κώστας Παπαχρήστος πραγματοποίησε το καλύτερο χρόνο και στα 2 σκέλη του αγώνα για την Ομάδα Ε και κατέκτησε τη νίκη. Παράλληλα, ο Αρτινός οδηγός του Citroen Saxo ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της δίλιτρης κατηγορίας καθώς και της κλάσης Ε10, όπου συμμετείχε.

Στη κλάση Ε10, τον νικητή Κώστα Παπαχρήστο ακολούθησαν τα Peugeot 205 των Κώστα Τραγή και Κώστα Ντέκα. Τέλος, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στην φετινή διοργάνωση ο Mάριος Ηλιόπουλος, που κατέκτησε τη νίκη στη κατηγορία Formula Saloon στη φετινή “43η Seajets Ανάβαση Πορταριάς”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr