background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ/NATIONAL LEAGUE 2: Ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός και δείπνο στον Αστέρα Τέμενης BC | ΦΩΤΟ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Το πρωτάθλημα μπάσκετ της National League 2 βρίσκεται μία εβδομάδα πριν το πρώτο τζάμπολ και οι 12 ομάδες ομάδες του 3ου ομίλου διανύουν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους. Στον Αστέρα Τέμενης, την προηγούμενη Πέμπτη τελέστηκε ο  καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν με παρόντες στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου τον πρόεδρο Γιώργο Χρηστίδη, τα μέλη της διοίκησης, τους προπονητές, τους αθλητές και για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας τον Θεόδωρο Καρούτζο, ο οποίος είχε μία πρώτη επαφή με τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Ο μεγάλος χορηγός του συλλόγου μίλησε στους παίκτες τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση θα είναι δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν.

“Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 7 χρόνια από την τελευταία τοπική κατηγορία κάθε χρόνο γιγαντώνεται και φέτος η ομάδα θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν σε Εθνική κατηγορία. Στόχος είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι με τη συμμετοχή μας στα πλει οφ και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε ότι η ομάδα είναι πληρέστερη από την περυσινή μας πρώτη χρονιά στην κατηγορία και όλοι στη διοίκηση με μεγαλύτερη πλέον εμπειρία. Σας εύχομαι υγεία και κακή αγωνιστική χρονιά”, είπε μεταξύ άλλων στη σύντομη ομιλία του ο κ. Καρούτζος.

Στην προπόνηση που ακολούθησε, εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών που συνεργάζεται με την “affidea” και με τον Αστέρα Τέμενης τα τελευταία χρόνια, πήρε πλάνα και συνεντεύξεις από παράγοντες, προπονητές και παίκτες και το βίντεο με το μικρό αφιέρωμα θα “ανέβει” τις επόμενες ημέρες στο διαδίκτυο αλλά και στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Το βράδυ, μετά το τέλος της προπόνησης ακολούθησε δείπνο στο «Vostizza Psitocafe» στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr