background img
banner
banner

Ξεκίνησαν προετοιμασία οι “Λύκαινες” Αιγιάλειας

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε προετοιμασία η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου καθώς το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Γυναικών φέτος θα ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και συγκεκριμένα προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Μάλιστα οι ομάδες της Πελοποννήσου που θα πάρουν μέρος είναι περισσότερες από πέρυσι (10) και υπάρχει το ενδεχόμενο να χωριστούν σε δύο ομίλους, αν και ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Οι “Λύκαινες” προπονούνται τρεις φορές την εβδομάδα στο γήπεδο Πλαστήρα, πάντα βράδυ υπό το φως των προβολέων και συμμετέχουν σε αυτές πολλά νεαρά κορίτσια από την ακαδημία του συλλόγου.

Οι εγγραφές στον σύλλογο έχουν ξεκινήσει με στόχο η “αγέλη” να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο με κορίτσια από 12 ετών, αλλά και μεγαλύτερες κοπέλες μέχρι 35 ετών που αγαπούν την προπόνηση και το ποδόσφαιρο. Παράλληλα έχουν κυκλοφορήσει και κάρτες ενίσχυσης του συλλόγου με κόστος 10 ευρώ.

Ήδη αρκετά νέα κορίτσια από την ακαδημία πήραν την τελευταία διετία το “βάπτισμα του πυρός” και σε αυτό το ποδοσφαιρικό μοντέλο θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό και τη νέα χρονιά η ομάδα που θα έχει ως “στόχο” να πρωταγωνιστήσει. Με ένα κράμα νεαρών και των έμπειρων που συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο.

Οι Λύκοι Αιγιάλειας θα πάρουν μέρος για όγδοη σεζόν, από την “παρθενική” τους εμφάνιση την περίοδο 2016-17 και έπειτα (μία χρονιά δεν έγινε πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr