background img
banner
banner

Τρεις Αιγιώτες σε ΕΣΕΕ και Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων

Αλλαγές στην τελική κατανομή των εδρών για το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου (ΟΕΕΣΠ) είχαμε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου μετά την επαναληπτική ηλεκτρονική ψηφοφορία η οποία πραγματοποιήθηκε ειδικά για το 1/3 των αντιπροσώπων που δεν προσήλθαν για να ψηφίσουν δια ζώσης στην κάλπη που στήθηκε την Κυριακή στην Πάτρα.

Η ‘Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Εμπόρων’ του Γιώργου Bαγενά εξέλεξε εννέα μέλη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη πλειοψηφία ενώ από το Αίγιο έχουμε την επανεκλογή με την παράταξη του απερχόμενου γ’ αντιπροέδρου της ΟΕΕΣΠ Λάμπη Παπαδόπουλου (4ος στη σειρά κατάταξης) και του απερχόμενου Οικονομικού Επόπτη Σπύρου Σπυρόπουλου 3ος).

Έξι έδρες εξασφαλίζει η παράταξη πορεία ‘Νέα Πορεία’ του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Κωνσταντίνου Πασιόπουλο και δύο έδρες εξασφαλίζει η ”Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων”. Στην ΕΣΕΕ με τη ‘Νέα Πορεία’ εξελέγη ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας Γιώργος Σακελλαρόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr