background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Δεν είχε φρέσκα …πόδια ο Παναιγιάλειος στη Μαλεσίνα

ΑΡΚΕΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ

Πολύ καλός αμυντικά και στην Μαλεσίνα ο Παναιγιάλειος, δεν άφησε πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους για πολλά – πολλά στην εστία του Αντωνόπουλου, που αρκέστηκαν σε δυο τελικές προς την μελανόλευκη εστία.

Από την πλευρά του Παναιγιάλειου ο Αθανασόπουλος πλησίασε πολύ κοντά στο πολυπόθητο γκολ, ενώ αυτό που ακυρώθηκε με το πλασέ του Αθανασόπουλου, θα ήταν γκολ αν είχε τελειώσει τη φάση ο Μπούμπας.  Ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης δεν είχε λύσεις από τον πάγκο, αλλαγή μπήκε ο Σταυρόπουλος του οποίου το δελτίο ήρθε τελευταία στιγμή και έμειναν στον πάγκο Ανταχόπουλος, Καββάδας.

Υπολογίζονται Κατσαΐτης, Συρμής

Από τον Οκτώβριο έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι Κατσαΐτης, Συρμής, αυτά είναι τα ευχάριστα νέα για τον Γκαλτσίδη. Στην αναμονή για το σήμα από Νησιά Φερόες και Γερμανία για τους Κάρλο Φερρέιρα και Γιώργο Μπαμπαού αντίστοιχα. Στον Παναιγιάλειο περιμένουν τα χαρτιά του Οσκαρ Μέντες αυτή την εβδομάδα, ενώ θα προστεθεί και ο 23χρονος Ραφαήλ Γιαννίκης που ήταν υπό δοκιμή.

Ρεπό σήμερα Τρίτη

Το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης ισχύει και σήμερα για τους μελανόλευκους, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο γήπεδο της Αβύθου το απόγευμα της Τετάρτης. Πρωινές θα είναι οι επόμενες προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο, παραμονή του εντός έδρας αγώνα με τον Αμαρυνθιακό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr