background img
banner
banner

Νωρίς άδειασαν δυο πάγκοι στον 3ο όμιλο

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΨΑΧΝΕΤΑΙ Η ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ

Ούτε την …παρέλαση δεν πρόλαβαν δυο προπονητές από τον 3ο όμιλο του Παναιγιάλειου. Κι αυτό διότι οι διοικήσεις έκριναν ότι θα πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν να αλλάξουν τα πράγματα στις τεχνικές ηγεσίες.

Ανυπόμονος πάντα ο πρόεδρος της Κορίνθου Αλέξης Κούγιας, δεν άφησε περιθώρια στον Πάρη Ανδράλα. Η ομάδα του γνώρισε τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Διαγόρα Ρόδου, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τελείωσε ισόπαλην 0-0 στην Μεσσηνία με τον νεοφώτιστο Μιλτιάδη.

Στην εντός έδρας ήττα της Κυριακής 0-1 από την Ελλάς Σύρου, χρέη προπονητή έκανε ο Γιάννης Νούλας.

Γρήγορα ο Κούγιας βρήκε τον αντικαταστάτη του Πάρη Ανδράλα. Προσέλαβε τον Ξανθιώτη Γιάννη Αποστολίδη (φωτο), ο οποίος πέρυσι ήταν στον Πανθρακικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τον νέο προπονητή του ΠΑΣ Κόρινθος ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας.

Νέος προπονητής που θα αναλάβει να ξαναφέρει την ιστορική ΜΠΑΡΤΣΑ στο δρόμο των επιτυχιών & την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την επιστροφή στην Super League 2 είναι ο κ. Γιάννης Αποστολίδης»

…Τελείωσαν τρεις παίκτες από την Κόρινθο

Εκτός από τον νέο τεχνικό Γιάννη Αποστολίδη, η διοίκηση της Κορίνθου ανακοίνωσε την απομάκρυνση τριών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν οι: Χαλάτσης, Μαγκάκης, Μαγκανάς.

Παρελθόν ο Πέτρος Ζουρούδης από την ΑΕΡ Αφάντου

…Πόνεσαν στη Ροδίτικη ομάδα οι δυο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα 0-3 εντός έδρας από τον Αμαρυνθιακό και την Κυριακή 1-2 από τον Απόλλωνα Ευπαλίου.
Η εύκολη λύση ήταν η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Πέτρο Ζουρούδη να απομακρύνεται νωρίς – νωρίς από το σωματείο της Αφάντου και να αναζητείται ο αντικαταστάτης του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr