background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Όλοι κερδίζουν όλους στον 2ο όμιλο

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΝΙΚΕΣ

Τουλάχιστον σε αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές το συμπέρασμα που βγήκε, είναι πως όλα τα «κάστρα» γκρεμίζονται. Η Θύελλα Π. που είχε το όνομα του φαβορί, δεν είχε και την χάρη για να πάρει το παιχνίδι στα Προσφυγικά από τον Αρη. Ο Νίκος Αποσκίτης ισοφάρισε το γκολ του Θ. Βλασσόπουλου στερώντας δυο πολύτιμους βαθμούς και προβληματίζοντας τη Θύελλα Π. για τη συνέχεια.

Στην 5άδα της κορυφής και η Αιγείρα / Ακράτα παρά την ισοπαλία 0-0 στο Προάστειο

Έδειξε ότι μπορούσε τη νίκη στο Προάστειο η Αιγείρα / Ακράτα, είχε τις ευκαιρίες χωρίς όμως να φτάσει στην παραβίαση της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα Σμιγάδη.
Τα τρία δοκάρια και το πέναλτι που ζήτησε σε δυο περιπτώσεις το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας, ήταν τα βασικά σημεία που το κράτησαν μακριά από τη νίκη.
Ο προπονητής Βασίλης Μπαλατής και η παρέα του κρατούν το αήττητο, υπολογίζοντας ότι με τις επιστροφές όλων των ποδοσφαιριστών και με τον χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται η ομάδα, θα έρθουν καλύτερες μέρες και θετικά αποτελέσματα σε δύσκολα παιχνίδια.

Ο Φούντζουλας εκτέλεσε τον Εθνικό Π.

Δεν υπολογίζει κατηγορίες και αντίπαλο ο Μπάμπης Φούντζουλας (φωτο). Επιθετικός μεγάλης κλάσης και τυχερός ο Ηρακλής Π. που τον έχει στις τάξεις του. Έκανε ζημιές πέρυσι στην Β΄ κατηγορία, θα τις κάνει και φέτος στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία. Πέρασε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο προερχόμενος από τραυματισμό και γύρισε το παιχνίδι υπέρ του Ηρακλή 2-1, αφήνοντας το γκολ που είχε πετύχει νωρίς ο Κυριακόπουλος για τον Εθνικό Πατρών, μόνο για τα …στατιστικά.

Παίζουν οι ουραγοί το ερχόμενο Σάββατο

Χωρίς βαθμούς έχουν απομείνει στις τελευταίες δυο θέσεις Εθνικός Π. και Αστέρας Λεοντίου. Οι γηπεδούχοι έχουν πεισμώσει ύστερα από τις δυο συνεχόμενες ήττες που γνώρισαν νωρίς – νωρίς και στοχεύουν να «ξεσπάσουν» στον νεοφώτιστο Αστέρα Λεοντίου.

Στις 16:30 η ώρα εκκίνησης από την 3η αγωνιστική

Αντί στις 17:00 θα αρχίζουν στις 16:30 τα παιχνίδια σε Α΄ και Β΄ κατηγορία.
Κάπως έτσι θα πάμε μέχρι τέλη Οκτωβρίου που θα γυρίσει πίσω η ώρα και μαζί θα πάει νωρίτερα και η έναρξη των αγώνων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr